Denna helg...

Ja även denna helg har bara rusat förbi. shit vart tar verkligen alla dagar, veckor och år vägen..`?? En bra fråga va!! Ja tycker verkligen inte att ja hinner me.. Tuwa bara växer och växer och slänger ut nya ord ur munnen varje dag.. Hon lär sig nya saker varje vecka.. Hon blir mer och mer självständig.. Men ändå mammas bebis.. :D Kärleken till den lilla prinsessan är obeskrivlig stor.. Tror verkigen inte att man kan fatta kärleken till sitt barn/sina barn innan man har fått egna.. Det är helt fantastiskt... Man gör allt för dom, man kan dö för dom..!! Nån som inte håller me???

Ens Barn Är Ens Allt!!!!

Jaha denna helg, har vi mest slappat med våran andra familj.. :) Familj Eklöf/Haglund.. Dom kom hit igår kväll me, efter lite tjat.. :D eller?? Vi va bara slappa alla va trötta och utslagna.. Gick i mys kläder... Och vi bara låg i soffan alla 4:a vuxna och lilla Ellioth låg mellan mig & Fia.. Vi hade fotbollen på i bakgrunden och spelade lite musik.. Ja och fia drack cola karlarna drack öl och Mange wiskey.. Stavas!! ??? hihihihi Dom åkte hem framåt 00.00 eller nått.. Är skönt och umgås med dom, man kan verkligen va sig sj.. Slappis klädd, behöver inte skämmas för nått.. Helt underbart och prata om allt... Love you !!!!

Igår va vi i Ljungsbro me och firade min lillasyster Petra som fyllde 18 år.. Det bjöds på daimtårta och bullar och kaffe såklart.. Mamma och Leffan va där me och vi fick till och me bror Robin.. ( Väldigt sällsynt ) Av oss så fick hon ett skötbort, skötbädd, och tillbehör, 2 st bodys och 2 mössor till den lille bebben som snart ska komma ut.. Den 13:e November är han beräknad.. Så vi får se när han har bestämmt sig att komma ut..
Hon vart nöjd me presenterna och det är bra..

Ja nu på söndags fm så har ja och Tuwis vart sj.. Mogge är iväg och spelat innebandy,.. SÅ vi har myst massa, ätit lunch och busat. Nu sover snuttisen och ja sitter här men en kopp kaffe.. :) Gott!!!
I em så ska vi till Ljungsbro igen vi ska hem till Annie, Netta och lilla Ellie, Länge sedan nu igen så det ska bl skoj.. Annars händer det inte mycket här..

Är ledig imorrn från praktiken men ska upp till US på återbesök på mag och tarm ang min sjukdom.. Är inte så mycket bättre i magen än innan ja började med behandlingen så kommer antagligen få en annan behandling... Hatar kortison, man blir bara svullen.. USCH!!!!!  Men hoppas att det går bra så håll tummarna .. :)

Nää ska plocka lite i lgh...

Ha en bra söndag...


Visst är hon helt underbar!!!??

Mamma ÄLSKAR dig!!!


Kommentarer
Postat av: maria

hahah när ja visa bilden för leo sa han -bye bye så säger tuva,,, :) söta dom är och eran lilla sessa..hoppas vi ses snart, nu kan vi ju bjuda på fika i huset ;)

kram

2009-10-11 @ 21:10:02
URL: http://nyllat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0