Lilla Tuwis

Ja denna natt har inte heller vart rolig kan ja lova er.. Usch.. Tuwa har inte riktigt vart sig själv på dom 2 senaste dygnen.. Bara gråt och såå mammig så det är sjukt.. Natten tills idag har vart så gnällig inte riktigt lika gnällig som natten innan men nästan.. När klockan ringde imorse så va det Tuwa som gav oss ett stort leende... 5.30 på morgonen.. Usch.. Mina och Mogges ögon va så tunga.. Det första Tuwa sa va Hej Mamma.... Bompa.. :) Ja Ja så är det väl.. Vart lite stressigt till dagis.. Ja trodde vi låg efter i schemat men vi log exakt som vi skulle.. Bara planerat fia.. (klapp på axeln).. Va på dagis vid 6.40, tidigt och det är sååå mörkt ute.. Tuwa ville inte gå ur vagnen imorse, när ja väl fått ur henne så snubblar hon och börjar gråta, så ingen bra morgon.. Så fort hon fick se barnen och "fröken" så grät hon va bara mamma som gällde.. Men kan ju inte dalta för mycket me henne heller.. Så ja packade upp gav " fröken" hennes frukost men ja pratade hela tiden me henne såklart... Klädde av henne gav henne nappen och snutten och sa att ja älskar henne och pussa på henne hon sa hela tiden till mig Kom Kom att ja skulle följa me in i lekrummet.. Men iaf tillslut så fick ja en bamse puss och sp sa hon bye bye så kände ja igen henne igen.. mammas tjeja!! :)

Jobbet va rätt lugnt idag, slutade 12.30.. Tog 13.03 bussen hem och hämtade Tuwis tidigare än vad ja sagt men det är bra.. :) Bättre tidig än sen.. Det tog ett tag när ja väl kom in på dagiset tills Tuwis såg mig.. Ja tittade en bra stund på henne när hon nu leker med dom andra barnen.. Så skönt och se.. Och man ser att hon trivs.. Och det lugnar mamma hjärtat.. När hon väl fick syn på mig så skrek hon Hej Mamma och bara rusade mot mig.. Hur härligt e inte det... Helt underbart kan ja lova.. :) Fick oxå reda på att hon sovit två gånger idag.. Hon somnade i "fröken" famn vid 9 snoret och vaknade vid 10 ca och sov även 1h efter lunch... Insåg redan då att det va nått som va galet.. Men tänkte inte mer på det.. Väl hemme så va vi ute en stund vi planerade lite vårlökar.. Påsklinjor.. Tuwa busade en del tills det va dax att gå in och äta lite mellis... Och vi busade tittade på Pippi.. Och vi Målade lite.. Började med maten vid 16.. För mellan 17-18 så skulle ett par från Mjölby komma och titta på våran gamla vagn " Singen" och Jippi måste ja säga dom tyckte den va såå fin och slog till direk.. Känns skönt.. Denna gång grät ja inte när vi sålde en vagn som ja gjorde när vi sålde liggvagnen Emmaljungan...

Vi badade Tuwis nu och tog tempen för ja tycker inte hon e sig sj och hon har lite utslag och ja lite bara inte sig sj.. SÅ hon hade 38,1 grader i temp.. Inte mycket feber men lite iaf.. Så ja gav henne en panodil i förebyggande syft.. Peppar peppar hoppas hon inte har feber imorrn.. Kan inte va hemma från praktiken... Hmmm Men får se hur vi gör.. Hon ville bara sova så vi gick och la henne me lite vällig redan vid 18.30 direkt efter badet... Och hon somnade omgående... Hoppas hon sover bört febern nu.. Hon har drukit mycket me så det är bra... Mammas lilla sötaste tjeja.. :)

Nää ska kolla Tv: NU Desperate Housewifs börjar ju ikväll.. så jäkla bra.. :) Jippi...

http://www.medshop.dk/images/div/DT7.gif


Kommentarer
Postat av: Freja & Loves mamma

tar du med frukost till tösen hemifrån?

2009-10-06 @ 20:39:46
URL: http://www.frejasmamma.blogspot.com
Postat av: Fia

Nu kanske jag lägger mig i för mycket, men tänkte bara på hur ni tar tempen på henne? Många tar i örat och det kan skilja en en hel grad o lite till... tänkte så hon inte har över 39... ett litet tips bara.. Hoppas hon kryar på sig snart!!

2009-10-06 @ 21:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0