Morbror Robin är BÄST!!!

Ja som sagt Tuwa fick ju feber igår kväll, lilla snuttan.. Inte lätt att va lite,,, Det vart ett svårt läge.. Ja ör tvungen att gå till praktiken för att få ihop mina timmar så ja åtminstånde kan få ett G i denna kurs.. Och Mogge är på nya jobbet och har fullt.. Häcken full men andra ord.. Så ja chansade och ringde min älskade lille bror Robin och sa som det va.. Och han sa utan att tveka att japp ja kommer.. Så han kom till oss igår kväll och sov här och tog Tuwa från 6.30 imorse.. Ja slutade ju 12.30 så är ju inte så många timmar.. Ja ringde hem ett antal gånger för att kolla så det gick bra och att det inte händer nått.. Han ringde en gån under dagen och frågade hur man föll ryggstödet i vagnen för han va ute och gick me henne efter lunchen så hon fick sova.. i 2 h.. Tänk er vilken underbar morbror hon har.. Han är bäst.. :D Han gick 3 varv i spåret me henne och sedan upp till tempo och tillbaka.. ihihhi Skojsigt.. Och det hade gott jätte bra inte gråtit nån gång, han hade till och me bytt ett antal blöjor.. Du är BÄST Robin.. Man ser verkligen hur mycket han ÄLSKAR henne ... Morbrors Tjeja.. :) Och Tuwa älskar honom högt...

 

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Gud vilken söt dotter du har...det är ju så man smälter...o ändå känner jag henne inte =)

2009-10-09 @ 12:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0