Onsdag

Ja detta med att komma på roliga rubiker har ja lagt på hyllan, kanske ni märker.. Inget skoj..

Just nu satte ja mig för första gången på hela dagen sedan 6.10 imorse.. Full rulle hela dagen!!
Ja klev upp vid 6.05 imorse och vi fick väcka Tuwis, händer inte allt för ofta kan ja lova mer men det är skoj.. :D Och hon är alltid lika glad.. Ett leende på läpparna 24/7...
Lämnade Tuwis på dagis vid 6.45 och så fick ja skjuts av Mogge till jobbet för idag började ja Kl. 7.00.. Tack baby!
Idag fick ja gå inne på jobbet annars så går ja ju ute i hemtjänsten.. Min handledare va på stor möte med cheferna så som sagt jag har gått inne och det har vart lärorikt kan ja lova.. Det är STOR skillnad på att va inne och ute.. Inne bara vädre.. :D hihii Fick verkligen se vart livet kan sluta .. Träffade en dam och ja började nästan tjuta.. Man fick en riktig tankeställare o livet i dag kan ja lova er.. Usch!! Ja vill inte bli gammal... Joo om ja är frisk och klarar mig helt sj och kan bo hemma.. Annars vill ja försvinna för gott...
Jag fick även följa med i matbilen idag, skoj och även få uppleva det.. Massa spring men omväxlingt och det är bra.. :D
Slutade 13.30 och hämtade Tuwis på dagis vid 14.30, honva jätte glad när ja kom hon hade precis ätit mellis när ja kom. Så på me kläder och sedan hemmåt.. Hon ville inte gå in när vi kom hem så vägen hem tog ca 30 min sen va vi ute en stund när vi kom hem, vi va och slängde massa skräp, planterade plantorna ja fick av mamma och så gick vi upp i skogen me.. Sen fick ja släpa in henne och grät och det skär i hjärtat, men vi kunde inte va ute längre.. Det va bara in och börja me maten och ja bakade en sockerkaka me... Fia & Ellioth kom en sväng och hälsade på och åt lite mat och fika såklart... Idag bjöd ja på Potatis, stekt kassler, bea-sås och sallad... Det va riktigt gott kan ja lova.. :)
Och nu sover Snuttan efter lite knöl och ja sitter i soffan och tittar på Arga Snickarn... Och äntligen bara slappar.. SKönt.. Mogge är hemma hos Mia & Jimmy och jobbar vet inte när han kommer får se om ja hinner se honom innan ja slår igen mina blå.. För imorrn är det upp och hoppa igen jobbar. 7.30-15.30 så lååång dag på dagis för Tuwa men det ska nog gå bra.. eller hur!!

Nää nu ständer ja dator och bara myser med mig sj,, har tänt ljus och ska bara mysa under filten...

bye bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0