Treo gör underverk

Ja det måste ja faktiskt säga att det gör.. Har haft huvudvärk konstant sedan igår eftermiddag.. jar prövat panodil och ipren för att skona magen lite.. Men inget av det har hjälp.. Har ju inte haft treo hemma, det va slut... :(
När jag vaknade imorse så dunkade huvudet så enormt så ja fick tårar. Men går ju inte att bara lägga sig när man har barn att ta hand om.. Så fick säga til mig sj att det inte va så farligt.. Äta frukost, klä Tuwis inför dagis och sedan iväg till 9.00.. Vi fick ju gå redan vid halv 9 hemmifrån för hon ska ju bara gå, gå, och åter igen gå nu för tiden.. Vi va framme prick kl.9.. Hihihihi hon har så himla mycket för sig på vägarna.. Hon möter katter och då måste hon ju stanna och klappa..lika så hundar om dom e små.. :)

Idag grät hon när ja lämnade henne men det va nog bara för att dom va ute, vet inte om det är så att hon inte känner sig lika trygg där.. För hon gråter varje gång dom e ute när vi lämnar henne.. Inget skoj men ja vet ju att det går över lika fort..Men men åter till huvudvärken.. När ja va på väg hemmåt igen efter lämnandet av skruttan fingde ja till mogge för ja visste att han skulle komma hem på lunchen.. Och bad honkm köpa Treo på vägen hem och när han kom hem så öppnades röret ganska omgående kan ja lova er.. 2 tabletter ner i ett glas vatten.. Och efter ca 30 min så va huvudvärket puts väck... Helt underbart.. :) Tack treo..

Efter ja hämtat Tuwis på dagis kl.13 så va vi inne en stund till mellis kl 14 och innan dess vart det lite Nalle Puh för snuttisen och ja passade på att dammusuga och skura golven.. Sedan mellan och efter det på me kläder och ut och busa vi va sedan ute ända till kl. 16.30 ca.. Vi bakade kaka i sandlådan, ja rensade i rabatterna, rensade i våran leklåda utanför, soppade upp alla löv som ligger på framsidan.. Ja massa han vi me... kl.16.00 kom pappa mogge hem och straxt efter honom kom familj Ellioth.. Vi bjöd på middag .. Hemma gjord lasagne. och ja hoppas att det smakade.. Vart efter rätt oxå kladdkaka som dom hade me sig.. Inte illa för en tisdag va.. :)

Imorrn är det tillbaka till skolan, ska bli skönt och skoj och träffa alla igen.. Sist ja träffade mina klass kompisar så va ja i tårar det va den dagen jag vart inlagd på sjukhus... Inget roligt minne kan ja lova.. Mend et finns där..

Nää he.. Ska väl plugga lite me..




Tuwis igår ute i lekparken


Tuwis igår ute i lekparken


Tuwis i dag hemma i gungan

http://www.mcneil.dk/files/billeder/produkter_stor/Treo_Treo-citrus2.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0