Vart myyys dag

Japp va ju på BVC igår på läkar kontroll.. Snuttan väger nu 13700 gram och är 83 lång.. Hon följer sin kurva precis som hon ska och det känns jätte skönt.. Men jag har aldrig sett henne så ledsen som hon va igår när vi kom in i rummet på BVC hon skrek och va helt hysterisk... Väga henne va inte skoj hon skrek lika så när vi skulle mäta henne.. När läkaren kom in och skulle undersöka henne så fick hon busa med henne en del innan hon ens fick röra henne.. Vart ingen spruta igår som vi skulle ge bara för att vi ska till allergicentrum med Tuwis den 12/11 och säger dom att hon har nån allergi eller liknande tack vare hennes hosta och eksem så kan hon va i riskzon ang svininfluesan och kommer då få vaccin även att hon e under 3 men det är ju inte säkert.. Hoppas att hon inte har nått och att hon inte e i riskzon..

Iaf efter BVC så va vi på stan me Lina och lilla Theo.. Såå himla go man får va då.. Va såå skoj och äntligen få se dom.. Vi tog en lunch på Claras, kalas bra ställe när man har barn och barn vagn. Det vart pizzabuffén.. Mumma.. Även Tuwis åt lite.. Sedan vart det en runda på stan och vart lite inhandlat.. En jacka till Tuwis, en tröja till henne me, strumpor och en funk polo även det till henne men köpte iaf en koffta till mig.. :) Sen så sov båda barnen så då satte vi oss på Esspresso house och fikade. Mumma det me, mycket bubbel vart det.. Och en toppen trevlig dag..

Kvällen bjöds på plugg plugg oich plugg... Blir inte klock på allt, hur ska ja hinna.. :S Men det gör ja nog hoppas ja.. Ska träffa Kim på veckan och plugga lite ihop till stora provet den 30:e...

Ja Ja idag ska ja jobba, ska lämna Tuwis på dagis nu snart eller straxt innan lunch...

Så ha en toppen dag

Tuwis nya jacka

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0