40 cm längre

Dagen igår va kort och lite stressig må ja säga, även att jag inte SKA stressa men ibland går det inte att undvika...
Tuwis va på dagis mellan 8-13 och som vanligt inget gråt utan bara vinka till oss och sa Bye BYe med ett leende på läpparna,, Det är så så skönt.. Även att hon verkligen såg att vi gick igår så va det inget gråt.. Mammas & Pappas bästa tjeja.. Medans hon va på dagis hann vi göra lite ärenden.. Hämtade henne som sagt vid 13 då sov hon fortfarande så det va bara att köra hem vagnen...Väl hemma vart det massa bus och lek och lite pippi.. Men efter mellis så gick vi ut då va dom flesta barnen  på gårde och granngården ute... Vi skulle åka upp til Tempo för att sätta upp en annons ang våran barnvagn och ävne handla lite men ja och Tuwis fastnade på gårn så Mogge fick åka sj.. Kl 16 ringde pappa och sa att han slutat så vi skulle möta hobom på Babyproffse för våran nya vagn har kommit.. :)
Så nu är den här En EmmaLjunga Scooter - 10 Lila med vita skinn detkjer,, Skit snygg.. Med vindskydd och så vart det att vi inhandlade en Ny åkpåse me... En tjocksådan.. Det behövs tack vare att dom sover ute på dagis året om.. Och vid -10 grader så är det kanske kallt när man ska sova eller hur!!



Mogge åkte ner till min syster och klippte sig vid 18 och sedan följde hon me hit för att göra mitt hår... 40 cm längre.. :) Först fick dom lite mat i magen sedan va det bara att börja,, Vi va klara 22.00 ca.. Och det vart jätte fin.. SKa bara lägga i ett paket till...Så det blir lite fylligare på ängden för vi klippte upp det en del.. Mne riktigt snyggt.. :) Är super nöjd... Tack Emelie... !!!!!

I dag är det fredag och vi får se vad som händer...

Kramar



Kommentarer
Postat av: Annie

Hej gumz! Snygg vagn men är det fasta hjul?? Lägg ut bilder på ditt hår, det låter jättefint! Jag var inne på hjärtsmycken...å gud vad mycket fint! massa kramar

2009-09-25 @ 19:02:47
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: maria

åhhhhhhhhhh du måste lägga ut kort.. fan va kul.. ja kommer iaf på tisdag kanske johanna och printz men alla har ju så jävla svårt att bestämma sig :)



kram på er

2009-09-25 @ 22:13:08
URL: http://nyllat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0