En natt hemma

Denna första natt hemma har vart helt otrolig... va skönt det är att va hemma ni kan inte fatta... När ja kom hem igår så va vi ut en stund och sedan va vi tvugna att åka och handla det va lite tomt i kylskåpet...Vart även McD.. Äntligen Fia.. :) Väl hemma så vart det massa mys och bus med Tuwis i den takt ja orkar.. Kraften har ja inte men viljan att orka... Hnner och orkar inte riktigt med i Tuwis och Mogges tempo ännu men det kommer...

Ja sövde Tuwis igår, det va helt underbart.. Hon låg och höll mig i handen hela tiden.. Mys.. Vi tittade på TV ett tag men ja va ganska mör i kroppen och även Mogge så vi gick in och la oss i sängen vid 21.45.. Och somnade ganska omgående... Det va både behövligt och sååå skönt.. Och skönt och slippa vakna varje gång man ka vända sig om... Skönt och ha den man älskar brevid sig hela natten.. Det tyckte han me sa han här i morse.. Underbart att höra.. Äkta kärlek.. :)

Har nu precis tagit mina första tabletter på första behandlingen 6 st samtidigt.. Hoppas att dessa hjälper me som sprutorna på sjukhuset...Håll tummarna för mig att ja kommer kunna leva ett så normalt liv som vanligt!!!

Nää  nu sja fixa mina naglar, dom gick av och vart ganska fula på tiden på sjukhuset, så söta snälla emelie har fixat så ja kan komma nu på morgonen.. Såå ingen stress Fia..

Måste bara säga tack till Kim, Fia, Mange och Ellioth som verkligen har funnits där och stöttat mig denna vecka.. Det är vart tufft många tårar har fallt... Ni är guld värda och ja älskar er.. Men vill oxå tacka alla i min fina familj som älskar mig...

* carro. Moster. Ja hoppas oxå att mina skov kommer va lindiga och inte kommer så ofta så ja kan leva mitt liv och kunna klara utbildningen, För ja älskar skolan... :)

Ha en toppen dag...



Kommentarer
Postat av: maria

hej gumms... vilken tur att dom ÄNTLIGEN fick nått riktigt svar till dig va det kan vara så att du blir bra av tabletterna.. hade gärna kommit och hälsat på dig men nu är det väldigt rörigt här hemma :) men har tänkt på dig mycket.. krya på dig så hörs vi.. kram kram

2009-09-20 @ 13:52:24
URL: http://nyllat.blogg.se/
Postat av: Sofia

...Det var så lite så! Du är guld värd och vi tycker sååå mycket om dig! LOve you, puss från oss alla tre

2009-09-20 @ 20:37:26
URL: http://fiuten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0