Måndag redan... Shit.. :)

Jaha då va den helgen förbi me... Shit vad fort det går... Hinner ni me, för det gör knappt ja.. :)  Igår så va vi i Ekängen hemma hos Pappa & gun.. Dom ska lägga om plattorna på framsidan och lägga in rännor, så Mogge va snäll och hjälpte till.. Men vilket jobb... Så dom har att göra.. Så Mogge ska ut i dag me och hjälpa till...

Idag så började dagen med ett besök på KK- Mottagningen på US.. Åter kontroll efter min livmodersinfektion som ja hade för ett par veckor sedan.. Skönt att den är borta nu.. Men så ist så har ja fått cystor på äggstocken.. Vart först rädd när on sa att hon  såg en för det är hon tvungen att göra.. Men den va 2,4 cm stor så hon trodde att den skulle försvinna av sig själv för det brukar dom göra men är dom ca 3 -4 cm så ska man kolla upp dom närmare.. Så det va ju skönt att den inte va större.. Peppar Peppar... :/ Sen vart det en promenix ner till stan där ja skulle möta Kim och Sandra från Skolan vi skulle sätta oss på ett fik och föra klart VoS uppgiften " Karin & Åsa " Så vi satte oss på Esspresso House.. Vart en grillad kyckling macka och en stor cappuchino.. Mumma .. Och vi gjorde klart den skönt.. Hoppas oxå att det blir godkänt och kanske högre.,. Håll tummarna. Ska bara renskrivar och sedan skickas in..

Tuwa och mogge kom och hämtade mig i stan och vi åkte och stor handla.. Veckans inhandling... Vi har börjat pka och handla varje Måndag för veckan ist för att handla varje dag vad vi ska äta.. Blir svindyrt och tråligt ä det...
Men nu lagar vi mat.. Idag bjudt det på Potatis, korv och pepparrots sås... Det gillar familje  Kjellberg/Behrendtz mycket.. :) Och nu kom Mogge och sa att vi skulle göra paj till kvällen.. Blåbärs paj... Men vi får se om ja orkar.. :)

Imorrn så återgår Mogge till jobbet som vanligt igen, Jag är edig fast ska plugga lite så Tuwis är på dagis mellan 9.15-13-15 och ja ska passa på att hinna träna me när ja ändå e istan och pluggar,.,. :) Sen så ska ja möta upp min lillasyster Petra på bussen.. Hon ska me hem och hämta Tuwis och busa lite.. Hon ska även få lite mat i sig.. Det behöver ho så tjocker som hon e.. :) Gravida kvinna.. :) För snart blir man Moster...Och Tuwis får en kusin..hhiihih Skoj.. :)

Kom på att dt vart även lite shopping, inhandlade en skjorta till mig från H&M... Jätte fin... Ja ja ska fortsätta med maten..

Ha en bra Måndag... GLÖM INTE LIPSTICK JUNGEL IKVÄLL...



Världes bästaprogramm...


Kommentarer
Postat av: Lillasyster

ja fy nu börjar han bli tung att ha i magen :)

2009-09-07 @ 18:25:10
Postat av: Ulrika

Ny tävling hos Tant:



http://uj76.blogspot.com/2009/09/tant-lottar-ut-hemligt-paket.html



..med chans att vinna ett hemligt paket från ett finfint svenskt barnklädes märke! =)

2009-09-08 @ 09:44:31
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0