Måndag

Japp, jag e sjukskriven denna vecka, för att lära mig stressa och för att tarmarna ska komma i balans.. Skönt på sätt och vis men ja blir rastlös kan ja lova...

Fick ännu en tråkig nyhet idag, Mogge vart arbetslös... Kom inte oväntat men ändå.. Men vi har suttit massa minuter i dag och filat på hans CV och även skickat i väg massa ansökningar 8 st redan bara idag..
Så är det nått som vet att det nån behöver en plattsättare, bygg arbetare så finns det en här omgående..!!!!!!

Det är så träligt känns som man hamnar tillbaks på ruta 1 igen, men hoppas att våran tur håller i sig som den har gjort tidigare.. Peppar Peppar.. Han har ett kanske kort.. vi får se håll tummarna även för det, snälla ni..
Tuwa kommer ju nu mer bara gå 15h/vecka på dagis,, Iof så har hon inte gått mer hittills heller men den längsta veckan hon har gått har vart 20 ca och det va förra veckan när hon fick gå fredag då hon igentligen skulle va ledig.. Så för henne så är det ingen skillnad.. hihiih

Dagen har annars vart lugn, vi sov till 8.30 ca Tuwis vaknade vid 6.15 sovit 2 hela nätter i eget rum.. Duktig tjeja, peppar peppar.. Kom över till oss och kollade Bompa kl. 7 men somnade om och väckte oss vid 8.30 ca.. Skönt.. :) Upp och äta frukost sen vart det slapp dag, Mogge åkte ner och lämna sista papprena till förra jobbet och nycklar passade på när Tuwis sov lunch sen så vart det lite CV jobb och Maxi, det är måndag och våran handlar dag för veckan som kommer.. Storhandling.. Efter det så kom Fia & Ellioth en sväng och busade, mys och nu sover Tuwis och ja sitter här och Mogge me ska kolla nätet lite..

Pössar till er alla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0