Onsdag

Japp onsdag redan, för en vecka senda låg ja på AKUTEN med smärtor, nu sitter ja i sovrummet och bloggar och smärtan är nästan helt bora så skönt, kan ja lova.. :)

Natten har vart toppen bra, Tuwis sovit igenom hela vaknade vid 6.20 imorse kom över till oss och låg sedan och halv sov i 30 min ca.. Innan bompa..
Hon va rätt trött igår, va ju nere i Slätmon hos mamma & leffan och hälsade på.. Tuwis lärde sig ett nytt ord,, Djur.. Ja sa till henne när vi skulle åka till dom, Kom nu Tuwa ska vi åka till Mormor och titta på djuren.. Sen hörde vi det ordet hela vägen ner... Hpn snappar upp ord hela tiden.. Ploppar ut andra ord oxå nyheter från dagis...

Ja igår me när vi hämtade henne från dagis så sov hon sen så sov hon i ca 1,5 h och ja kom ner och skulle ta upp henne  när hpn vaknade så va ja tvungen att stå 1,5 m från henne.. Hon luktade illa.. hahahahah Hon hade ätit fisk på dagis.. Och ni som känner mig vet att ja inte tycker om eller äter fisk.. Så Mogge tig det men till och med han rynka på näsa.. Det va det värsta vi har känt.. Luktade såå hemskt så det va inte sant.. Usch.. Och så hade hon skitit ner sig... Så det ända va att slänga henne i badet.. Inte ens då när vi skrubba henne så gick all lukt bort... Det stank, jag ljuger inte.. hihihihiih Men nu lukar hon gott igen.. :) Mammas fis unge..:)

Va i stan idag ja och Mogge efter vi lämnat Tuwis på dagis, jag skulle upp till skolan och prata om min APU.. Och ja börjar på måndag.. :) Ringde även och pratade med praktik platsen och gick dit och hade ett möte och fick massa info, massa papper som ja ska fylla och även mitt schema.. Och det ser toppen ut.. Ska bli såå skoj och få komma ut och jobba lite.. :) tummen upp.. :) SÅ måndag 14.30 börjar ja...

Nu efter Mellis ska vi till familj Eklöf en sväng på en fika och lite bus sen ska vi en snabbis ut till Ekängen...
Min älskade Pappa Fyller år idag...

Grattis Pappa
På Din dag

Vi Älskar Dig

 

Nää mellis nu, sedan iväg.. Bye Bye

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0