Puh Tofflor

Ja ni som känner Tuwis vet ju hur galen hon är i Nalle Puh så idag så va vi och köpte ett par Nalle Puh tofflor.. Hon vart helt kär idom... Lite stora men men hon växer i dom.. :) Hon Älskade dom verkligen...



Var en sväng på IKEA med, skulle köpa akut behövliga saker till hemmet kom hem med både det ena och andra... Men en sak som kom hem som ja önskar ja köpt tidigare va en.. "ordnings " låda med massa fack i dom ja har nu i Tuwis garderob.. Där strumpor och dreglissar ligger.. Vart så rörigt tyckte ja när strumpr låg överallt på hyllan i garderoben men nu är det snyggt och prydligt... Tummen upp..

Kim: Magen va som ja misstänkte, in get och gära.. Smärtstillande och lugn och ro... :(

Idag har även min lillasyster vart här, mys... Tuwis älskar henne.. :) Mogge skjutsar hem henne nu, så hon vart kvar ett par timmar.. Tycker om och ha henne här.. Och lilla Charlie sparkar som aldrig förr.. Sötis.. Beställde lit kläder till den lille me.. 2 bodys, en vinter mössa och en hjälm mössa...  Vart lite till Tuwis me.. en Mössa och ett par Fleecebyxa-vindfodrad från Alfons.. Ett par mörk grå.. Passar till hennes rosa P.oP fleece jacka.. Hon ska sova i det på dagis....

Mössan till Charlie ( petras bebis) fast i beige


Byxorna till Tuwis... Dom gråa!!!

 

Tuwis Nya Mössa,,, Fina va!! ??

 

 

 

Imorrn är det skola igen, 9-15... Sen ska ja plugga plugga plugga och åter plugga inför onsdag... För då har vi slut prov i msk.. Så hoppas ja klarar det och håller kvar mitt VG... Håll tummarna för mig... :) Är väldigt nervös men men..

Onsdag så ska ja gå och hälsa på min APU plats, spännande och nervöst kan ja lova.. Hoppas dom e snälla mot mig.. :S

 

Näähe ska lägga mig i soffan en stund..

 

pöss på er

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0