Shopping


Japp idag va ja på stan med Fia, vi skulla gå utan barn och bara tänka på oss sj.. Ja right säger ja bara.. Det första vi gjorde när vi kom in till stan va att köpa saker till som små.. Både Ellioth och Tuwis fick nya kläder... Ja köpte 2 bar jeans till Tuwa... Tuffa sådana..
Sen vart det lite med focus på oss, äntligen.. Så det vart ett bar "lack" leggings från BikBok, ett tunika eller vad man ska säga från Gina, en stickad koffta från gina lite hårassociarer och ett halsband till mig men så fick tilloch med Mogge ett bar CalvinKlean kallingar.. Oranga.. skit snygga.. :P

Efter 2,5 timme så ringer både min karl och fias och frågar när vi ska komma hem, är det typsikt eller.. :) hihihi Ja Ja men det vart en mysig shopping runda med mat... Det gör vi om snart fia.. Eller hur??

Nu har vi precis ätit här hemma, så ja sitter här och laddar lite inför morgondagen när min APU börjar.. 14.30-21.00.. Ska skriva udner lite papper här och även skriva ut ett nytt persoligt brev.. Sen är ja fit for fight.. :)  Ikväll efter Tuwis har somnat så ska ja och Mogge måla lite.. Vi ska måla om golv- och taklisterna på nedervåningen mörggrå... Vart inte svart som ja hade hoppats på men men lite ska han väl få va me och bestämma eller hur.. ?

Lite av shoppingen idag:










 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0