Tisdag

japp då vart det helt plötsligt tisdag igen..  Natten har vart så där, Tuwa sover lite halv dåligt och ja mådde lite kasst igår kväll me.. Även Mogge.. Va helt skumt.. Det kom både illamående och ja det andra och ja låg och skaka.. Men imorrse så va det helt bort blåst.. Sjukt eller hur!??
Vi sov till halv 8 imorse till och med Tuttis, så skönt kan ja lova.. Så vi behövde inte stressa i oss frukost eller nått... Så det vart en lugn och sjön morgon.. Mogge va hemma me, så det vart en mysig familje frukost.. Vi lämnade Tuwis på dagis vd 9.15.. Sen så begav sig ja och träna och sedan plugga lite..

Träningen idag vart hård.. Ja har länge inte vetat hur ja ska träna har typ blivit dom maskinerna som ja har kunnat.. Så har inte tränat alla muskelgrupper på kroppen.. Men Mogge sa till mig att köra lite på varje maskin.. SÅ idag vart det 20 min på crossen i högt tempo, sedan mage, rygg, armar och sist ben.. Så vart lite av varje...Det va jobbigt och hårt.. Skönt fick verkligen känna att ja hade en kropp om man säger så... Gött.. Börjar känna av lite träningsverk redan.. Hoppas det är ett gott tecken.. ?? Är det nån som har ett bra tränings program annars?? Så ja kommer i form.. ???

På eftermiddagen så va min lillasyster Petra här och busa och snackade skit, sköt och ha henne här... Tuwa älskar henne me.. :) Hennes mage hade vuxit massor kan ja lova. Hon e ju redan inne i v. 31.. Det går fort här kan ja lova.. Bara ca 8-11 veckor kvart tills Tuwa får en liten kusin och ja blir moster och mogge morbror... hihihihi mys...

Petra va me och hämtade Tuwis i dag på dagis.. hihihih Hon hade inte sovit nått på lunchen..När dom hade lagt ner henne i vagnen ( brukar ta 2 sek innan hon somnar) men hon hade bara legat och tjattrat, sjungit och va inte alls intresserad utav att sova... Så då fick hon gå upp igen.. Hon va trött när vi hämtade henne och när vi kom hem men hon skulle inte sova nått.. Men efter maten så va hon hängig, men ja och petra tog en fika för ja hade bakat undertiden ja lagade mat.. Chocklad muffins.. Och då vaknade hon till.. *ler* Men sen så gick Mogge in me henne till våran säng och satte på TV:n och hon slockanade och sov i ca 30 min kanske.. Men va såå gnällig och såå trött men hon skulle inte sova mer.. Men vi la henne som vanligt vid 19.30 med välling.. Ja la henne medans Mogge skjutsade hem Petra.. Men hon skulle inte sova kan ja lvoa er.. Ja höll på i ca 45 min tillslut så tog ja över henne till våran säng och satte på Idol... Och Mogge kom ganska snart.. Och och va såå mysig men så himla busig... Så hon har hållt på fram tills nu.. 21.30... Full rulle hoppas bara att natten blir hyfsad iaf.. Peppar peppar..

Nu ligger ja och Mogge i sängen och kollar filmen på kanal 5 " Sweet Home Alabama" Vi såg den på bio för ett x antal år sedan...

Imorrn är det full rulle här kan ja lova.. Fia & ellioth kommer in och ska äta lunch sedan så kommer oxå Kim och hennes son Robin från klassen.. Så full rulle vill ja lova.. Skoj..

Vet inte om vi Annie, Nettan och lilla Elliot skulle komma imorrn em me.. Hoppas skulle va såå skoj.. Saknar dom verkligen.. Lilla Ellie måste ha vuxit massor... hihih Skruttisen...

Nää he ska va lite social nu med min älskling...

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Har faktiskt ingen aning hur man gör på blogg.se, men fråga nån som har det och sen är det bara att lägga upp företagens loggor ;-)

2009-09-09 @ 19:30:34
URL: http://www.muppsan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0