Torsdag

Ja torsdag och vardagen är tillbaka... Skönt... Har känt mig lite rastlös dessa tre dagar när ja vart ledig.. Men natten har vart lung peppar peppar... Hon hostade en hel del igår kväll innan vi la oss men sen vart det helt knäpp tyst.. Så ja va tvungen att gå in och kolla så hon levde och det gjorde hon.. Skönt.. Ja är så nojig så där.. Igentligen tycker ja inte om att hon sover eget rum när hon har denna hosta men ingen av oss tre sover klockrent när vi har henne hos oss heller.. Men vi har ju dörrarna öppna i mellan så vi hör henne hela tiden... Annars hade ja fått panik.. *ler* Ni som känner mig vet hur ja e..

Ja vi försov oss lite imorse, vi tar ju rätt lång tid på oss på morgonen så vi behöver igentligen gå upp 6.15 som klockan står på men det vart att snooza den imorse tydligen.. Kl. 7 vaknade vi till alla tre.. Shit va det första ja sa... Upp och klä på oss, göra frukost satt i ca 30-40 min me Tuwis men hon vägrade äta.. Vad gör man, när man testat allt.. Man kan inte göra mer , eller hur?? Hon åt en kalkon skiva och lite russin.. och drack lite.. Men det räcker inte som frukost.. Snuttis.. Men min buss går  8.12 och vi hann precis... Gick hemmifrån 7.50 va på dagis 5 över.. Slängde in väskan i facket gå runt med vagnen hälsa och informera fröknarna om morgonen att hon int fått i sig nån frukost och denna host.. Och får hon host attacker igen och det inte går över så ring oss. Det är ju inte mening att hon ska mådåligt på dagis.. Inget gråt idag, ja sa bye bye Mamma älskar dig och fick och gav pussar sen gick ja.. Hon vinkade.. Skönt kan ja lova.. Mamma hjärtat är helt igen.. Nu har hon inte gråtit på en hel vecka när vi har lämnat henne.. Peppar peppar.. Men tummen upp..

Väl i skolan så skulle vi ha föräläsing i Vård och Omsorg men vi va bara 6 st från klassen som va där så det vart lite ergonomi ist, metodövningar lite blandat.. Gick igenom vad som kommer på slut provet.. Och det roligaste av allt va att vi fick öva på att ta puls och ta blodtryck, det har ja längtat efter kan ja lova.. SÅå himla skoj.. jag har verkligen valt rätt... Ja har hittat min grej... Älskar det.. :) Och får ja säga det sj då satta ja det på första försöket och ja är grym.. Man får skryta lite va??? hiihihhi Skäms nästan.. :D
Vi fick oxå reda på våra APU platser i dag, jag ska va på Östgötagatans Service hus.. Kommer nog bli kalas.. Så ska ringa dit nån dag och prata med dom hur schemat ligger och lite så.. Hoppas att det funkar bra så man kasnke kan jobba lite extra och så.. Skulla va toppen, typ på lov och lediga dagar... Tummen upp..

Lunchade med bror i dag på wokhörnan.. När vi sitter där så ringer dagis, Dom vill att vi ska hämta hem Tuwis. Hon har haft diareér både på fm och em och vart hängig.. Men efter maten så piggnade hon till.. Kan va så att ingen informerade resten av personalen att hon inte ätit frkost och såg då ist till att hon fick i sig tillräckligt med frukt vid fruktstunden kl 9.15.. Så Mogge va redan hemma och åt lunch så han fick springa bort och hämta henne.. Men när hon väl va hemma så har hon vart jätte pigg, ingen diaré och ätit bra.. Så vet inte riktigt va det va.. Men har hon ingen diaré i natt och ingen feber så går hon till dagis imorrn iaf..

På em så kom Emelie, ( grannen ) förbi.. Dom har vart i Turkiet i 2 veckor och vi har tagit hand om posten.. Och dom världens goaste hade köpt en tröja till Tuwis som tack.. Det hade ni inte behövt... Men den  va verkligen jätte fin och satt klockrent..Hon vart en riktigt snigging.. :) Tusen Tack igen... Sötisar..

Nu sover snuttis och ja ska sätta mig ute i soffan hon karln och snart är det IDOL..

 

Fredag imorrn och det ska fortsättas att läggas plattor i träskäng.. :)

 

Skola 9-12

Pöss

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0