Fredag kväll

Ja nu e ja hemma igen, efter ett pass på jobbet.. Ingen rast ingen vila, fullt upp hela tiden..

Idag fick ja verkligen känna på vad sjukhem är, visste det innan.. Men i dag satte det spår kan ja lova.. Det gjorde så ont!!! Fick verkligen en tanke ställare, livet kan va såå kort eller är kort!! Det kan ta slut väldigt fort, på alla olika sätt!!
Ja brukar va känslig men brukar kunna hålla det och inte visa utåt, men det gick inte.. Visade inte nått inför dom boende men det brast.. En tår kom under passet men när ja gick ut/slutade och träffade Mogge & Tuwa så brast det... Faaaaaan!!!
Man ska inte ta me jobbet hem , men detta satte sina spår,,, Har verkligen som ja skrev fått mig en riktig tankteställare.. Och ja vill inte arbeta på sjukhem, det är vad ja kommit fram till idag.. Usch!!! Såå snälla ni tänka er för, va rädda om er, berätta för era nära och kära vad ni känner för dom.. Lev livet innan det är försent!!!!!!

Jag hoppas att all min familj, släkt och vänner vet att jag ÄLSKAR er, utan er skulle livet va tufft!!!! Glöm aldrig det!!!

Mogge och Tuwis väntade på mig när ja slutade, tuwis vart glad när ja hoppade in i bilen brevid henne, även Mogge sa att han vart glad över att se mig.. Härligt att höra.. Vi har ju inte setts sedan igår kväll.. Det är vi inte vana vid.. Nästan 24 h, kanske välbehövligt!! Att vara ifrån varann, eller!?
På vägen hem ringde vi och beställe pizza ibland får man det va, det va sååå himla länge sedan, och ja orkade inte 20.30 ställa mig o laga nån mat.. Alla vi va hungriga.. Och det va gott.. Efter maten så nattade ja Tuwis, idag låg vi o lyssna på saga på hennes CD-spelare vart Emil, mysigt är det.. Bara ligga och hålla om henne, pussa henne.. Och säga hur mycket hon betyder för mig, hur mycket ja älskar henne.. Det säger ja minst ett x antal gånger per dag.. ja vill verkligen att hon ska veta att hon är mitt allt.. Och det vet hon så som ja tjatar.. :D
Kärleken till ens barn går inte att beskriva kan ja lova er, ni som inte har barn: vänta tills ni får så förstår ni, eller hur Carro? Som du skrev i din blogg!! Stämmer helt!!!

Imorrn jobb igen, 12.30-21.15 rävpass, men det ska väl funk me, det e ju bara en helg och ja får ju va lite med min familj på fm..

Nästa helg är det Mogge som jobbar hela helgen, och även helgen efter det.. Inget super skoj men men man ska va glad att man har jobb, eller hur! ?

Nää nu ska ja burra ner mig i min  blivande mans famn och mysa..

Ha en bra fredags kväll..

Pöss på er

 

 

http://www.tradingphrases.com/images/large/WD912CarpeDiem.jpg

GLÖM INTE ATT TÄVLA!!!!!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Det är inte att ta med sig jobbet hem, för att man bryr sig och engagerar sig.

OM DU INTE hade blivit tagen eller berörd... då hade du inte varit bra för ditt jobb.



DU ÄR FANTASTISK!! Glöm inte det. Tror på dig och är säker på att du kommer göra stordåd i framtiden.

Kramar

2010-04-17 @ 00:03:53
URL: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0