IKEA

Japp natten har vart bättre idag.. :D Såå skönt.. Ja och Tuwis sov till kl 10 idag helt underbart kan ja lova!!! Inte vanligt kan ja lova..
Vi åt frulle, eller Tuwa ville bara ha massa ont.. Skrutt unge!!
Jag och Tuwa bestämde att vi skulle åka till Ikano, ringde Petra och kollade om hon vill me, och det ville hon. Trevligt!!
Så vi gjorde ordning oss och tog 12.30 bussen .. Träffade petra o charlie vo 13.30.... Vart några varv inne på IKANO även en lunch inne på IKEA resturangen, mumma me köttbullar..
Ja hade hoppats på att hitta mer saker till Tuwis idag än vad ja gjorde.. Ett par pippi strumpbyxor, en kjol, en klänning en keps..:D hade velat haft nån fin vit topp till kjolen men det finns fler dagar.. :D Va även ute efter nått att ha på mig på Emelies och Stefans bröllop, köpte en skjorta till Mogge men den va förstor :( så måste byta den.. Se om ja hittar nån annan.. Måste ju va nått som matchar mina kläder me.. Så det är inte så lätt kan ja lova er..Men men det ska nog gå..

Ja min lediga dag tog slut fort kan ja lova, imorrn jobb igen.. Långdag men det ska bli skoj ja trivs ju såååå bra!! Synd att det inte e ett fast jobb... ;)

Nehe, ska mysa lite med min blivande passa på medans man ses, eller hur!!!

Ha en bra måndag..

Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Angelica

SV; Det är inte jag som gjort min design... Ulrika har gjort den. Vet inte om hon kan göra på beställning. Men maila henne o kolla =)

När ska vi ses över en fika då?? Vad gör du på fredag? KRAM

2010-04-20 @ 09:30:50
URL: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0