Måndag

Ja måndag igen, Mogge är och jobbar, Tuwa på dagis och jag är hemma för tillfället., ja börjar jobba 15.. SÅ ja har hunnit me lite skolarbete innan.. Men jag har så mycket och det är sååååå svårt..Detta med alla lagar!! Hjälp nån.. :D
Men nu är iaf en uppgift klar och inlämnad hoppas på G iaf.. :D Håll tummarna för det!!

Ja jag börjar 15 idag och jobbar till 20 lagom pass.. :D Innan ja börjar så tänkte ja ta en sväng på stan, vi ska ju på bröllop snart den 15:e maj, och jag har inget att ha på mig, Mogge har och nu ska ja matcha honom.. lättare sagt än gjort kan ja säga.. :D Men har hittat denna klänning med lite spets och grejer på, här ser den väldigt ljus ut men den är mer blå i verkligheten,,, Frågan är bara hur den sitter, ska pröva den idag.. Men det är sååå fin och skulle passa kalas bra med Mogge blå skjorta.. :D Vi får se.. Vad tycker ni!??
Har ni sett nån snygg blå färgad klänning??



Denna är från BikBok

Denna är från Gina:

 

 


Vilken skulle va snyggast på mig?

 


Kommentarer
Postat av: maria

åhhh diggar den från gina, har kollat på den me men ja är rädd att den är för kort :)

kram på er

2010-04-26 @ 16:47:13
URL: http://nyllat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0