Söndag

Ja söndag idag, vi hade inatt en natt gäst, Morbror Robin sov här..
Petra och Martin åkte inte hem förrens vid straxt efter 12 inatt.. De ja jätte trevligt och gott med grillat.. Mumma... Robin och Mogge drack lite öl me, petra drack ett glas rött medans vi spelade chicago (kort) Martin vann.. Ja & Robin kom sist.. hihihih Sämsta!! :D

Tuwa väckte oss vid 8.30 ca i morse, men vi låg kvar till runt 10 innan vi gick upp, mys,, Mogge började ju inte jobba förens kl: 11 idag men han gick upp lite tidigare och duscha!! Men vi åt frulle tilsammans iaf.. Mys! Även me Robin.. Det gillade Tuwis.. Robin åkte runt 12 tiden så gick vi ut eller straxt innan, sedan har vi vart ute hela dagen... Va inne och gick på toa mellan 15-15.30..
Vi har lekt massa, Tuwis åker nu stora rutchkanan sj, duktig tjeja.. Åkte lite bobbycar, bakat kakor i sandlådan... Vi har gått ett varv i spåret letade efter vitsippor men det fanns inga.. Tuwis somnade halv vägs i spåret, skönt för henne.. Då passade ja på att då gå in en lite stund innan vi skulle i väg igen och titta på fotboll.. Morbror Robin spelade.. Trodde inte att tuwa skulle tycka det va så skoj men hon älskade det... Satt helt inne idet och ropade på Robin. och han vinkade glatt till henne.. :D Hihi Såå skoj så det kommer bli mer fotboll för oss och hennes del.. Skoj när hon uppskattar det.. :D Morbors tjej!!

Detta står det om Robin efter dagen match
: Kjella, med sin tuffa spelstil, var en av dem som drabbades hårdast av domarens nivå. I början av andra halvlek uppstod en märklig situation då vi fick frispark men Kjella samtidigt fick sitt andra gula kort.

Nu sover snuttan, det tog tid idag att få henne att somna, 1h satt ja där inne, segt men tillslut så tröttnande hon.. :D

Imorrn jobb 15-20 ska bli såå skoj och skönt.. Känns som det va såå länge sedan ja jobba för att ja va sjuk i fredags.. Men men!! :D Så är det ibland!!
Trivs ju såå himla bra, skulle kunna jobba där resten av mitt liv, älskar ställer, arbetskamraterna är toppen ALLA , dom boende är såå goa.!!

Näähe nu ska ja och min blivande bara va me varann, det är vi värda och det behöver vi...

Pöss på er

http://www.sim1.se/bilder/Vitsippa.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0