Tisdag

ja tisdag redan, denna dag har vart lite halv seg, gick upp vid 05.30, shit va trött ja va!!Tog bussen 6.20.. Morgonen på jobbet gick fort fram till 10..
Jag har fixar mer jobb till mig själv än vad ja klarar av. har fått arbete där ja har min APU, men har sommar jobb på Östgötagatans service hus hela sommaren från v.25-32 men ja hoppas endå att ja kan få hoppa in på Åleryd då o då som vikarie för ja trivs ju så bra,, Vissa har inga jobb ja har fått massa.. :D

Idag slutade ja 15 så skönt, Mogge och Tuwis kom och hämtade mig, vi åkte hem och åt lite mat och em har bestått utav mys o bad!!
Ja har även hunnit plugga lite så  nu är ja klar me andra uppg.. Föresten jag fick G på första uppgiften som ja lämnade in här om dagen.. ja ja bättre än IG..

Nu har ja precis sövt Tuwis, och Äntligen hemma börjar, sedan kl: 21 är det Desperet Housewifes och sdan couger town... Full späckad kväll.. :D

Vill oxå säga GRATTIS till TINA & ROBIN
som nu idag den 27/4 fick en liten tjeja..
Åter kommer med mer info.. :D
ETT STORT GRATTIS

http://www.balloonmaniacs.com/images/itsagirlfootballoon.jpg


Kommentarer
Postat av: Angelica

Veckans bästa tvkväll =)

2010-04-27 @ 22:45:26
URL: http://aimeesmom.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja, man ska vara glad att man har jobb =)) Dock tror jag lite att det handlar om hur man är som person, jag har också alltid haft mer än heltid att jobba på flera ställen =)) Så kör hårt tjejen!! Lycka till!!

2010-04-28 @ 12:09:17
URL: http://lillfia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0