Utomhus dag

Ja idag har ja vart ledig, och det har vart såååååå underbart skönt.. Det va verkligen väl behövt...

Tuwis och jag gick ut och lekte redan vid ca 11 imorse.. Skönt och slippa alla överaller och stövlar och skit.. Älskart..!!

Runt 12.30 så kom Petra & charlie, myys.. Då hade ja planerat att vi skulle gå en promenix så Tuwis kunde somna men hon hade planerat annat.. hon skulle inte sova iaf.. Vi gick upp till Tallen och Tuwis gick nästan hela vägen sj.. Hur duktigt e inte hon då.. Hon skulle promt köra charlie i vagnen och hon va såå stolt kan ja lova..
Vid Tallen vart det en glass var, Petra tog Magnums nya den me guld överdrag och ja smaka och shit va god den va, ja tog Ben&Jerrys glass, den va god men mäktig och verkligen (vuxen glass) om man kan säga så..
Tuwis somnade gott på hemvägen, lycklig av att ja tog bort åkpåsen så hon kunde kura ihop sig i vagnen och ligga i fosterställning.. Hon sov exakt 40 min som hon ska..:D

Vi gick in en sväng när vi kom tillbaka efter en kopp kaffe i solen, gav dom små mat och bytte blöja sedan gick vi ut igen, ett varv i spåret blev det, Tuwis fick både mig & petra att springa... Charlie lånade Tuwis vagn och sov som en Kung i den..:D
På hem vägen gick vi förbi Tuwas dagis, hon berättade stolt att det va hennes dagis.. Hon plockade tussilago till mamma berättade hon för dagis personalen som hon hälsade glatt på.. :D
VI gungade och lekte lite på granngården innan vi gick in.. Kloclan va då 17.00.. Shit vart ute hela dagen och det syns, ja och Tuwis är lite röda/bruna om kinderna.. :D Härligt!!

Det vart mat idag me, lövbiff, kroketter och beasås.. mumma.. Efter maten vart det massa bus o mys, barnen fick va naken fisar och myste på en stor filt i hallen.. Även vi mammaor mös me dom..

En helt underbar dag har ja haft med min underbara dotter, underbara syster son och lilla syster.. :D Tack för att ni kom..

Imorrn jobb åter igen men inte förrens kl: 16 och jobbar bara till 20.. Bra va.. Men sedan kommer räv pass.. Men men

God natt på er Lite bilder från dagen..

 

 

 

 

 

 

 

GLÖM INTE ATT TÄVLA

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0