0-3 :(

Ja idag har petra och charlie vart här en stund, sedan tog vi bussen hem till dom.. Går ju inte att va här tyvärr... :( Mamma skulle komma me för vi skulle ju på fotboll senare..
När vi kom hem till petra så kollade vi på kissebebisarna som hennes Mini hade fått sååå söta, 3 röda och en sköldpaddsfärgad.. Man smälter!! :D
Jag och petra bakade en kladdkaka, och när Martin kom hem så fick han laga mat.. spagetti och köttfärssås och shit va god den va, mycket bra där Martin.. Tuwis och charlie busa en del och Tuwis tittade me på film när hon blev lite trött och gnällig..
Klockan 18 så kom Mogge och hämtade mig och Tuwis o skjutsade hem oss för att sedan åka vidare.. vi klädde på oss lite mer kläder regnkläder på sessan och sedan så gick vi bort till fotbolls planen.. Fotboll.. Det va Tallboda mötte Åby...
Matchen började bra, första halvlek så tycker ja Tallboda ledde, mycket bra spel men 0-0 i halvlek, andra halvlek gick det inte lika bra.. Tycker dom tappade lite i försvaret .. Robin va inte glad kan ja lova.. Matchen slutade 0-3 till Åby.. Inte bra!!! :( Men kom igen tallboda..
Tuwis gillar fotboll och satt hela matchen och hejade på Robin, inte heja på tallboda utan robin.. Hon verkligen roppa och skrek på honom.. Heja Robin..:D Såå söt.. Sen sa hon till mamma.;) - Kan du springa lika fort som Robin mormor? Sååå himla söt fråga!??  Hahhaha Smart tjej!:D
I andra halvlek så kom Mogge och heja på, men det det hjälpte inte tyvärr..
Efter matchen så fick vi prata med Robin, han va inte nöjd men men,.. Nästa match e mot Linghem hoppas på vinst då... eller hur??

http://hem.passagen.se/ba650/tif-logo.gif

 

Här hemma vet ja inte hur det ser ut, tvättmaskin i hallen, badkar och lister på balkongen täckpapp i hela lgh en fläckt i badrummet damm överallt.. Får lite halv panik och så här vet ja inte hur länge det kommer va.. Imorrn kan ja lova är det riksbyggen som fixar en tillfällig lgh till oss, vi måste ju få duscha och måste ju tvätta.. Går ju inte leva så här när man har barn, eller hur!?

Imorrn skolan mellan 9-11 arbetsmiljö och säkerhet kursen börjar sedan kommer Mogge och hämtar mig och vi ska åka och välja matta till badrummet sedan hämta sessan.. Imorrn kväll blir det linköpings stadsfest och titta på Manboy.. :D

Nehe ska umgås med min blivande.. :D

 

Ha en bra torsdags kväll

 

Pöss på er

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0