Bröllops monogram

Har nu på em/kvällen suttit och pillat lite med olika monogram, är så petig och ja vill ha det perfekt.. Men vad är perfekt igentligen..

Här är två st ja har gjort i dag...

Vilken ser bäst ut?
Dålig bild men kort taget på dator,,,

 

 

Båda går i rosa och gråa toner..

Vilken är finast om man säger så??

Monogrammet kommer pryda, inbjudningskorten, festhäftet, bl.a!!!

Pratade med min bästa och älskade vänn och min tärna idag, tur att ja har dig.. Detta bröllop kommer bli helt underbart..Toppen skoj kommer vi ha.. Vilken fest!!! Hahah Vi längtar verkligen.. På tisdag ska vi åka och titta på klänningarna och allt man ska göra med dom.. :D Kommer bli super skoj.. !!!

 


Kommentarer
Postat av: Annie

Ja det kommer bli så bra, Fia!! Båda monogramen är jättefina men jag tycker M&S:et är finare på den första bilden men resten på den andra bilden;-) Ert bröllop kommer bli perfekt! Ser fram emot att hitta en klänning till mej och få se din=) kram

2010-08-26 @ 19:38:31
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0