Fyrhjuling

Hej på er, när ja kom hem förut ifrån krinolin, så låg Tuwis och sov och Mogge me nästan.. Men det va bara att väcka dom och sedan packa in oss i bilen och bort till andra lgh.. Mogge skulle duscha och sedan skulle vi ut till Mia och Jimmy i maspelösa.. Lilla leo har ju fyllt år.. Av oss fick han någ bilbana eller liknande med massa gubbar o bilar till.. Verkade dom att det va bra, han lekte med den.. Det är ju svårt och köpa födelsedags presenter tycker ja.. även till mitt egna barn me ibland.. Men leksaker går alltid hem ,eller hur?

Hemma hos Leo så bjöds det på fika, glass det va en hitt hos barnen och även för mig.. Det va mumma.. Leo och Tuwis busade imellan åt tillsammans annars så lekte dom på varsitt håll.. Tuwis va i paradiset i deras egna privata lekpark.. Och Leo körde runt på sin fyrhjuling som han hade fått när han fyllde.. Även tuwis va intresserad utav den men ville inte åka utan bara sitta på den..

Hon ville inte me hem hon ville stanna kvar och busa, som du sa mia, det behöver ju inte gå ett halv år mellan varje gång man ses... Bättring.. :D

 



Nu sitter vi i soffan, och sedan vi kom hem så har Tuwis badat/duschat i köket, jag har handtvättat lite underkläder samt så har ja fått bilder från Annie när ja har min brudklänning på mig.. :D Kan inte sluta titta på dom. .:D Älskar den verkligen.. Känns att ja valt rätt.. Och Annies klänning ska bli spännande att se när den kommer för den ska ju göras i rätt färg tar ca 4 månader.. Så den som väntar på nått gått väntar aldrig för länge eller vad e det dom säger.. ?
Mogges kläder ska vi beställa innan jul, så det kommer bli skoj.. kanske prövar min igen då, bara för att.. :D hihihi

Nää nu ska vi se på en film: The bounty hunter nån som sett den?

Om filmen
Milo är en prisjägare som får veta att sitt
nästa mål är sin före detta fru Nicole.
Parets återträff blir allt annat än en trevlig
dejt och Nicoles chans att avslöja polisens
inblandning i ett mord gör inte det hela lättare.
Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att
samarbeta för att säkerställa bevis.

http://www.prlog.org/10581670-the-bounty-hunter-movie-website-win-free-bounty-hunter-movie-tickets.jpg



Just det vi såg ju changeling igår, lovade ju att berätta vad ja tyckte.. Den va helt ok, lång och lite seg men väldigt tragisk och hemsk.. Den satte sina spår i mamma hjärtat om ja säger så..
Se den, rekomenderar den me.. Den är en sann historia..

http://www.ideas4save.com/images/products/single-movie-dvds/drama/Changeling.jpg

 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0