Lördag

Ja nu igen, detta med rubriker, jag vet vekligen inte vad ja ska skriva..

Dagen igår vet ja inte vad den bestod utan tuggummi kanske, den va sååååå seg.. Verkade som klockan hade stannat!! :/ Hmm  Men ja fick massa gjort.. Ja har möblerat om i köket.. :) Mogge tyckte det blev sådär, men vi får se har det så ett tag se om vi trivs, ja bäddade rent i Tuwis säng, putsade fönstrena.. Fixade till Mogges CV, tvättade massa.. Ja inget speciellt viktigt.. Joo iof .. Ja satt oxå och gjorde våra inbjudnings kort till bröllopet, dom blev precis så som ja vill ha dom.. Blev mycket nöjd.. Och ja fick mycket beröm av min blivande när han kom hem.. Även han vart mycket nöjd.. :) Gör mig såå lycklig.. Finns det nått roligare än att planera, pyssla och fixa med detta.. Skulle verkligen vilja ha detta som ett jobb.. Hjälpa folk att planera och fixa bröllop/dop mm.. Vilken dröm.. :D
Men iaf efter ca 1,5 h pill så kom ja till detta en fråga som kom upp i mitt huvud: Hur vill vi att det ska vara med de små barnen? Ska om vara med under hela dagen / kvällen ? Bara i kyrka? Eller inte alls?
Tuwis ska ju vara med hon är ju näbb och ring bärare och så är alla barnvakter med på bröllopet så hon kommer nog vara med under middagen och sedan får vi se hur hon är.. Men hur gör vi?
Nå som har förslag? Vi vill inte trampa på någons tår, vill inte såra någon eller göra någon arg.. åååå såå svårt!!
Och det roligaste av allt va att efter ja har funderat på detta så gick ja in på en kompis blogg och vad har han precis skrivit om.. - JO, är barn välkomna?  Dom hade suttit på hans jobb och pratat om exakt detta,, Fick lite hjälp mot rätt riktning, men vi får se.. Ja vet vad Mogge vill men vi måste hitta en balans där så vi är nöjda båda två.. Hjälp oss!?

Sista helgen inna skolan börjar igen, ska bli skönt på ett sätt men oxå oroväckande pga att ja snart är klar och vad händer då? Kommer ja få jobb? Finns det jobb överhuvudtaget? Ska ja plugga vidare? Ja frågorna är många o även dessa frågor pratar vi hóm här hemma, det har kommit på tal att ja kanske ska plugga vidare medans ja älskar det det funkar bra.. är inne isf på sjukgymnast.. Men vi får se!! Helst av allt är ju drömmen att jobba på FL, eller iaf med barn, hjälpa barn ialla olika situationer.. vad vore vi om inte våra barn fanns.. Vad skulle vi göra om våra barn blev sjuka? Nää ja vill hjälpa och finnas där!! Ja älskar verkligen barn!!


Vilket konstigt inlägg detta blev, men ja bara skriver av mig allt..  Många frågor som snurrar i skallen just nu!!

Ha en bra Lördag, njut av varann ...

inbjudningskort, verona

 

http://www.eslov.se/images/18.7e2bda3e11273354f8b800016/barn-fr%C3%A5getecken.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Att egna barn är med på bröllop är självklart. Men att barn ska tvingas med på bröllop är ju bara idiotiskt. Vilken unge vill sitta i kyrkan om de får välja själva? Inte många. Inte lustigt att det blir stökigt och skrikigt där barn är med i kyrkan.

Jag tycker INTE barn ska behöva vara med på bröllop.

Men egna barn ska självklart vara delaktiga.

2010-08-14 @ 13:16:58
Postat av: Sofia

Bröllopet vi var på nu sist fick barnen vara med till 20 (bröllopet började 15)!

2010-08-14 @ 15:39:30
URL: http://fiuten.blogspot.com
Postat av: maria

hello snutt många frågor men ja tycker inte barnen ska vara med,, man måste ju få slappna av även som föräldrar och njuta av ERAN dag.. visst egoistiskt men ja skulle personligen inte villja sprinag efter mina huligan unger när man ska ha er som huvudpunkt..men ni ska givetvis göra som ni själva tycker och även om barnen blir bjudna kommer våra små troll vara hemma.. tror i slut ändan dom har det bättre där.. pöss

2010-08-14 @ 20:41:48
URL: http://nyllat.blogg.se/
Postat av: Johanna

Du får hemskt gärna hjälpa mig!! Jag är helt lost...



Douglas ska vara med hela dagen/kvällen, men alla andra barn slipper nog tror jag...



Kramis!

2010-08-14 @ 22:36:46
URL: http://fru-jensen.blogspot.com
Postat av: Annie

Hej gumman! Hoppas knät är bättre? Vi var på ett bröllop där barn fick vara med, där fanns en "barnvakt", ett rum, en tv och leksaker så barnen kunde vara lite vart dom ville. Men som sagt...ni ska ju kunna slappna av. Det är mycket att tänka på som det är!! Vi lämnar Elliot hos sin mormor=) kram på er!

2010-08-15 @ 08:41:54
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0