Lördags kväll

ja denna lördag har vart rätt lugn kan ja lova, imorse när ja vakna så va ja inte så katig kan ja lova.. Och runt 18 tiden så började ja bli människa igen..
Somnade så fort ja satte mig i soffan, har knappt fått i mig nån mat..

Vi va ju bort bjuda på middag hem till familj Haglund/Eklöf, vi fick pasta och kyckling sallad, dressing och baguetter,,, Riktigt gott.. Tuwis åt en hel del me, men hon och Ellioth gick och satte sig och titta på film och fick lite godis,, Mysigt!
Dom två bus ungarna och busat så enormt mycket, suttit och läst böcker, hoppas i fias o manges säng medans vi inte såg... och ja säg nått dom inte har gjort.. Dom leker verkligen så bra nu!
Vi åkte hem vid 21 tiden ca för mogge började få migrän, inget skoj alls.. Så nu ligger han här brevid mig i soffan och sover.. Hoppas det går över tills imorrn..!!

http://www.majlov.se/wp-content/upLoad/ledsen1.jpg



Nu har vi börjat med att Tuwis ska somna själv i hennes rum, har bara kört denna vecka, vissa dagar går mycket bättre än andra!! Idag har det vart lite kämpigt men ja tror hon somnar snart.. Inte lätt för henne heller, vi har sedan hon va liten vart brevid henne när hon skulle sova/somnat och sedan hon fick den stora sängen så har ju vi legat hos henne i sängen.. Men ja tror detta är ett bra steg för henne.. Så hon får känna sig lite större, och en duktig tjeja.. För vi berömer henne hela tiden för det.. Och att detta ska funka innan man får nästa unge, även att den dagen är långt fram men bättre att börja långt innan än kort innan  tycker vi!
Eller har vi fel?

http://www.adlibris.com/se/covers/M/9/14/9147057939.jpg




Veckan som kommer så är det min sista arbetsvecka på östgötagatans service hus, jag har verkligen trivs jätte bra,, Det är verkligen inget ja vill jobba med resten av mitt liv.. Men det är bra extra jobb medans ja pluggar eller innan ja hittar nått annat som är en tjänst om man säger så,, Men mitt mål är ju att hamna uppe på US någon stans helst med barn.. Komma på förlossningen skulle ju va drömmen, eller neo.. Men lika så BAVA skulle va riktigt skoj!!! Ser verkligen frame mot denna termin i skolan när vi ska ha praktik uppe på US och läsa Barn och ungdoms sjukvård och Sjuvård.. Längtar !!!
Det är verkligen en sådan skillnad att plugga nu och på gymnasiet, iaf för mig. Nu vill ja plugga, ja sattsar så högt ja kan i varje kurs.. Och det har ja ju klarat me.. Är stolt över mig sj för att ja klarat detta så enormt bra!!!

http://www.nll.se/upload/IB/me/stme/bilder/Tabletter.gif



Nehe, ska ta lite gotte och kanske sätta på en film, ha en fortsatt trevlig lördag

Pöss på er




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0