Pyttedans

Ja vi har pratat lite här hemma ett tag nu.. Och Tuwis älskar ju musik och att dansa.. Dansar gör hon hela tiden här hemma... Och ja o Mogge är ju mycket musik intresserade me så det är musik på dygnet runt nästan.. Men så sökte ja lite på nätet om det fanns nått för dessa småttningar och hittade detta..

Pyttedans för barn i åldrarna 2-3 år.. Det står så här om det: På Pyttedansen arbetar vi med rytm, musikalitet, kroppsmedvetenhet och rumsuppfattning. Barnen dansar tillsammans med en vuxen. Du som är vuxen deltar aktivt och tillsammans skapar vi en lekfull harmonisk stämning som är lätt att ta med sig hem..
Låter inte detta bra, ja gillade det, och ja tror att Tuwis skulle uppskatta det.. Men ja ska prata med Mogge me såklart, vi e ju två föräldrar..

Eller är det någon annan som vet nått annat för småttingarna att göra!?? Kom gärna med tips och ideér..

http://www.oasenbadmotion.com/res/FunkyKidz/barndans1.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Å det där lät ju jättekul! Har också en tjej på drygt två år som gillar att dansa (och sjunga)! Var hittade du info´n om pyttedansen, finns den här i Linköping?



Har läst din blogg länge o tycker det är kul att "följa" er! =)

2010-08-12 @ 22:13:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0