Söndag

Kvällen igår vart lugn och inga större aktiviteter, skönt.. Vi gjorde lite taco paj och sedan kollade vi på sommarkrysset och njöt av Martin Stenmark.. :D Han är ju bara för bra!!!! Love Him..:D

Imorse ringde kl: 06.20, shit va trött ja va!! mogge o tuwis låg och sov som små grisar hade ju vart skönt och gjort dom sällskap men icke, plikten kallar!! Bussen åkte vid 7.06, satt och halv sov hela vägen till resecentrum..
Men dagen har gått skapligt idag ändå, har bara så fruktansvärt ont i ryggen.. Men ja har gjort så det blivit lite enklare under arbetsdagen.. och så har ja så bra arbetskamrater så det är inga problem.. Nu är det exakt 2 veckor kvar av mitt vikariat på östgötagatans service hus, sedan tillbaka till skolan.. Jag längtar tillbaka på sätt och vis men ska bli riktigt tråkigt och sluta me,, Har ju enda jobbat där i 8 veckor på raken.. .:D
Men kommer ju jobba kvar som vikarie på timmar.. Så mycket ja kan kommer ja jobba .. :D
Har ju lite och betala om ja säger så, typ ett bröllop..!!

Eftermiddagen har vi bara slappat här hemma, Tuwis verkligen njuter av att bara va hemma... Hon bara pratar om "hem" hela tiden.. Så fort vi kommer hem så säger hon åååå hemma.. :D Så hon älskar sitt hem!! Känns helt underbart!! I sommar har det ju vart lite farande fram o tillbaka, inte vart hemma så mycket.. Pga att både j o mogge jobbar.. Men hoppas verkligen att detta va den enda och sista sommaren!!
Ska bli skönt och komma tllbaka till vardagen igen..

Nu ska vi äta middag, mexikana lasagne... Sdan en dusch och mys sedan sängen för jobb imorrn igen!!
Ha en bra fortsätt söndag


http://missladyluck.blogg.se/images/2009/trevlig_dag_1201181320_8134957_33246496.gif

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0