Torsdag

Ja idag har vi verkligen haft en mysig familje morgon, det va verkligen länge sedan om ja säger så.. Har inte Mogge jobbat så har ja.. :D Men det leder ju till pengar och det behövs för om 8 månader så står vi i kyrkan och har världens finaste bröllop...:D

Idag har vi beställt löpare till bröllops dukningen, cerise vart det, lite halv glansiga.. Vi har tittat på dom flera gånger men nu är dom våra.. 9 paket blev det att handla och ja hoppas verkligen att det räcker!!!
Dukningen kommer bli så fin, längtar tills ja får börja ... hihihi

Idag ska Mogge på kurs igen mellan 13-15, och vad ja o Tuwis ska göra vet ja inte,.. Hon har börjat lite lite snorig och så så vi får nog hålla oss inne och bara mysa och leka på rummet.. :D Det regnar ju endå ute.. :( Jäkla skit väder med andra ord..

I em så åker vi till blomster torget och köper lite blomser till framsidan och balkongen,.. Nu har det länge utan blommor.. Ser inte så skoj ut och det är mycket finare och mer välkomnande när det är blommor eller hur??

Får se om ja får lite tid över kanske ja sätter mig och pluggar lite me har lite uppgifter att lämna in om ja säger så.. :S Men skönt att den vanliga vardagen har kommit igång nu igen..
Nu är det bara att hitta ett heltids jobb till baby me, nån som vet nått tveka inte att höra av er!!

Ha en bra Torsdag
Sådana löpare blev det:

Bordslöpare, Cerise

 


Kommentarer
Postat av: Jennifer

ÅÅ vad fina! Får jag fråga vart du har beställt dom ifrån? Pris? Kram jennifer

2010-08-26 @ 16:51:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0