Torsdag

Ja idag har dagen verkligen inte sprungit iväg.. Mogge har arbetat 7-16 idag skönt för både honom och för oss och ha honom hemma lite..

Det vart en mamma och dotter dag, mycket mysigt.. Vi va ute på fm men bara i 1.5h för Tuwis vägrade va ute efter hon hade stött på en daggmask utan för våran tomt.. Har aldrig hört någon skrika så enormt mycket och högt över en daggmask.. Hon hoppade upp i knät på mig.. Och hon va verkligen rädd, stackars liten.. Ja frågade henne om vi skulle gå och titta på den tillsammans men det ville hon icke.. Efter det så bara gick hon in och tog av dig skorna och sa: Ja vill inte va ute, äcklig mask... Mammas gullunge..!!
Men under tiden när vi va ute så busade vi lite så gott ja kan, försökte rensa plattorna, men det gick ett tag sedan började det värka i knät lite så vi gick in då..
Det va endå igentligen tajm för lunch.. Och det lyxade vi till oss och åt framför tv:n.. Tuwis blir så lycklig när hon får äta där...

http://www.ann.se/bilder/illustrationer/daggmask1.gif

 

Men annars vart det en väligt lugn och seg dag,,, Skönt det me ibland.. Att bara få va tillsammans ingen press inget stress utan bara lugnet sj..

På em så kissade Tuwis på pottan, duktig tjeja så då fick hon en till stjärna på pottan.. :D Man blir verkligen såå stolt över henne.. Men när hon skulle ställa sig upp från pottan så fastnade den lite för hon va lite svettig och allt kiss rann ut men men.. Inte hennes fel.. Hoppas bara det rullar på nu, ibland vill hon gå utan blöja och ibland gråter hon så fort vi tar av den.. Men som grannen säger, helt plötsligt så både vill hon och det går utan problem.. Hoppas verkligen det.. Snutt fia.

http://www.dodde.se/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/113x/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/f/i/file_18_50.jpg

Ikväll har det inte vart så roligt att få Tuwis att somna, hon sover inte än och klockan är 21.45 vi la henne vid 19.30.. Alla dagar kan väl kanske inte gå lika lätt som igår... :/ Men men hon e bara 2.5 år snuttan.. Hon e så duktig på alla sätt och vis.. Kan nog inte ha ett lättar och snällare dotter.. :D Shit vad ja är stolt mamma.. :D

Måste bara berätta med; medans ja lagade middag idag så satte ja på Ice Age till Tuwis hon va ju helt tokig i det för ett tag sedan, och nu har vi inte sett dom på länge.. Men så hörde ja att hon verkligen satt och as garva i soffan åt det.. Och ja började skratta i köket.. Såå himla god hon e..Hon satt verkligen och asgarva flera gånger under filmen lopp...:D

http://www.ubookonline.com/ice%20age.jpg


Nehe, dax att va social eller nått..

Ha en bra kväll..

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0