Vårt bröllop

Ja idag va ja ju på mag och tarm och blev intervjuad, trodde ja me skulle få lämna blod men det va nästa gång.. Flyt ska man väl ha nån gång.. :)
Ja åkte me Mogge in till stan så ja gick där inne lite, är ju ute efter lite mer dagis kläder till sessan, hittade ett par byxor och 2 t-shirts på kappahl för en mycket billig peng, REA är mycket bra.. Sprang även på lillasyster och charlie där uppe.. Och fick sällskap upp till sjukan via en promenix dit, hon skulle nämligen oxå dit kl: 13.. Skulle hälsa på en kompis som hade fått 2 små killar.. Tvillingar alltså..

Intervjun gick bra, ja fick berätta hur ja mådde innan ja fick diagnosen, hur mina symptom va innan, hur det gick till när ja fick diagnosen.. Vad det är ja tycker är jobbigt med sjukdomen, vad ja för undvika för att ja har den.. Vad som utlöser det,hur min familj mår, hur dom tog nyheten då ja fick diagnosen, hur mycket/om ja får välja bort saker i livet.. Vad ja äter för medicin.. Hur ja tycker läkarvården är.. Jag ja va helt ärlig.. Ja tycker att den är skit.. Att det ska ta sådan tid innan man får hjälp, att man inte blir betrodd.. Hur psykiskt dåligt man/ja mår..
Denna gång när ja berättade va nog den första gången ja inte grät.. En fram steg.. Annars har tårarna alltid kommit.. Det va som ja sa till henne att, min sjukdom är min värsta fiende, jag hatar den kommer aldrig gilla den men ja kommer heller aldrig låta den ta över mitt liv..Och ja har mål med livet som ja vill och kan göra även att ja är sjuk och kommer va det resten av livet!!! :( Inget skoj men måste ju se frammåt, eller hur? Kan ju inte bara stå och stampa.. Men ja har oxå världens bästa familj och släkt och världens bästa vänner som ställer upp och finns där dygnet runt.. Utan er skulle det va mycket svårare och jobbigare!!!  TACK!!!

Jag tog 15.00 bussen hem och sprang på Mogge utanför Tuwis dagis, tajmin om nått.. :D Hihihi så då gick vi in o hämtade henne tillsammans,, Hon vart så glad.. Sedan åkte vi till Stadium och köpte skor till Mogge och vad va det ja skrev i inlägget innan, det blev ett par vita Fred Perry skor.. Och bra tajming, det va 20% på alla skor så det va bra.. :D Och han e nöjd.. Sedan blev det ett varv på Toys´R´us köpte födelsedags present till Leo som fyller 3 nu siste augusti men även Tuwis fick en leksak.. Hon fick välja sj och det blev Shrek Bebis med vagn.. :D

Vi sprang på min faster Madde, o mina kussar Amelia och Philip så vi följde me dom hem, ja lånade duschen och vi snacka mycket skit, drack kaffe.. Det e verkligen helt underbart där hemma.. Känner mig som hemma...Tuwis o Philip leker så himla bra tillsammans.. och ha skit skoj ihop såå skoj och se och umleva!!:D

Ja funderar på att köpa boken " Vårt Bröllop" en fyll i bok och sedan en minnesbok.. :D Men ja vet inte vad tycker ni? Skoj och ha i framtiden.. Hmm ska fundera lite till!! :D

Nää nu ska ja slappa lite innan sängen, imorrn skola igen!!:D Sjukvård på shemat och handlar om Mag och tarm..:( Känns lite sådär, tycker att det är lite halv jobbigt.. Men men..

Pöss på er

http://vackrapaket.se/images/brollop%5B1%5D.jpg
















 



Kommentarer
Postat av: Johanna

Beställde från presenteriet.se, en hundralapp billigare än på alla andra ställen vad jag kunde hitta iaf!



Allt under kontroll... Nja.. Önskar att det vore så :-)

Skönt att jag hittat ringar i alla fall, alltid något.



Fick du någon ordning på det där med blommorna när du ringde runt? Var var det billigast/dyrast?



Är det Crohn's du har förresten? Både min morbror, kusin och bästa vän har det och jag känner igen mig i dina beskrivningar. Jag har haft massor problem med min mage också och ett par läkare har misstänkt Crohn's tyvärr.. I mild form än så länge dock, om man nu kan säga så...

Lider med dig i alla fall, usch.



Kram

2010-08-25 @ 01:08:44
URL: http://fru-jensen.blogspot.com
Postat av: Nina

Kör på snabbt Presenteriet.se säljer bara "Vårt Bröllop" billigare månaden ut såg jag!

2010-08-25 @ 21:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0