Vigselringar

Vi har tittat länge på många olika ringar och vi har fastnat för vissa.. Vi sa att vi skulle ha nått annat material än stål som vi har i förlovningsringarna.. Men vi trivs såååå homla bra med dom.. Dom är hållbara, min ring är lika blank och fin som när vi förlovade oss för 4 år sedan.. Mogge som använder sin ring hela tiden när han arbetade som plattsättare och den är inte förstörd.. Så mycket väger att vi ska ha stål nu me.. Men vi får se..
Har hittat massa fina ringar i både stål och i silver.. Vill ju ha nått som alltid kommer passa, som är fin och som vi gillar.. Och tål mycket!!
Men vi får se vad vi fastnar för.. Här är vissa som vi har tittat på och fastnat för.. Tack vare att ja sak köpa en helt ny förlovningsring oxå så är någon av dessa vi tittat å så bred så det kommer li 1,2 cm brett, lite väl kanske, men har inte stängt den ideén utan vill testa det innan..  Vill ju ha nått som syns på fingret inte nått fjuttigt..

Ja ja vi får se, det är ju 8 månader kvar.. :D

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Angelica

Älskar stålringar!! Jag kommer defenitivt ha det i både förlovnings- och bröllopsringar :)

Som du säger.. Dom måste ju tåla lite! Speciellt när man jobbar på lite "grövre" arbetsplatser och när man har ungar.

2010-08-26 @ 20:20:00
URL: http://angelicascupcakes.blogg.se/
Postat av: Anonym

de två till höger är fina!!!

2010-09-02 @ 14:13:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0