Gott Nytt År..

Ja vilket år måste ja säga... Det har vart ett år som bara har rusat förbi..

Det som hänt detta år eller iaf det som ja verkligen kommer ihåg:


  • 4 Januari Favis Faster fyllde 40 år
  • ¤0 års fest början av januari..
  • 14 Feb friar ja till Mogge och han svarar - Så klart vi ska..
  • 20 Mars Tuwis fyller 2år
  • 15 Maj Bröllopet Johansson blev en storm.. :)
  • 9 Juli åkte vi till Öland på semester med våra bästa
  • 16 Juli farmor fyllde 65 år
  • 17 Augusti inleder ja sista terminen i skolan
  • 23 september pappa fyllde 45 år
  • 21 November Fyller ja 25 år
  • 22 November vi förlovade i 4 år
  • 23 November Charlie blir 1 år
  • 25 November skriver ja in mig på körskolan
  • 17 December tar ja EXAMEN som USKA me inriktning på barn & ungdom
  • 30 December klarar ja uppkörningen.. :)
Nästa år är det fler som fyller jämtoch kommer bli ett händelserikt år.. Det lovar ja... Det kommer hände både det ena och det andra.. Ja börjar året med ett vikariat, äntligen!! Skönt.. Gun fyller 45 år ja detta år kommer bli det bästa på länge.. Kommer dock kännas konstigt att inte gå tillbaka till skolan..:D Men ja är klar!!!!!!! Underbart

Kvällen kommer vi spendera hemma här i Tallboda med dom bästa, Lina, Danne m. familj skulle me komma men dom ligger i influensa så dom önskar vi alla krya på er till.. Gott nytt på er!!

Det kommer bli tre rätters, skumpa, spel, musik,bus och bara massa skoj och kl: 00.00 kommer bomberna fram...:D

Ja önskar er alla ett gott slut på 2010 och ett gott början på 2011..

http://fanzo.blogg.se/images/2008/nyr_24876993.jpg

 

Bilder från året 2010:

 

Januari 2010

Februari 2010

Mars 2010

April 2010

Maj 2010

Juni 2010

Juli 2010

Augusti 2010

September 2010

oktober 2010

november 2010

December 2010

 


Helt nytt kök..:D

Tisdag 3 dagar kvar på 2010, och det känns inget.. För 1 år sedan så låg ja inlagd vid denna tid.. Åkte in akut på juldagen och blev utskriven dagen innan nyårsafton.. Som tur va.. Igentligen hade ja nog behövt vart kvart ett tag till men ville inte fira in nya året på US.. inget skoj..
Och ja har klarat mig hela detta år utan att ha legat inne ännu vill sägaa och peppar peppar.. Den gången va det 2 gången ja fick ligga inne för min sjukdom på 2 månader.. Us va mitt andra hem kändes det som ett tag, inget skoj!! Men Äntligen, det har vart ett tufft år, eller rent ut sagt har det vart ett RENT HELVET... Jag har mått piss både psykiskt och fysiskt.. jag har haft kontenuerliga läkar besök varannan vecka enda fram till mars, efter det var 3 månad.. Men lagom då fick ja alla besvärliga biverkningar och jag gick upp massa i vikt av all kortison jag åt.. Sjukt!!! Men som ni sett på bilderna så va ja en stor köttbulle, en mindre nu men har massa kvar att gå ner!!!
Ja både 2009 och 2010 har vart jobbiga år, det har hänt så mycket i mitt liv som har vart tragiska som ja verkligen har fått bearbetat.. Det har tagit lång tid och även att jag haft min sjukdom nu sedan sep - 09 så har ja fortfarande inte accepterat den, jag har bara lärt mig att leva med dig och har bestämt mig att den INTE ska ta över mitt liv.. Det är en hemsk kronisk sjukdom som ja inte skulle vilja att nån annan hade... Men jag hade ALDRIG klarat det utan, Mogge & Tuwa min älskade familj som finns där och hjälper mig när som helst på dygnet, min fantastiska släkt och mina älskade och bästa vänner.. Ni har stöttat mig, hjälpt mig, visat att ni bryr er och älskat mig för den jag är även att jag inte älskar mig sj. När jag vart nere så har ni dragit upp mig!!! Utan er skulle ja ALDRIG ha klarat detta så bra som ja gjort!!!! Ni är BÄST
2011 hoppas ja på att det kommer bli ett super bra år, det blir bröllop, och nått annat kanske, vem vet? ;) Och hoppas verkligen att ja slipper ha det så jobbet med sjukdomen..






Mogge och vi va i dag och hämtade hem köksbordet från mamma, tog även en snabb kopp kaffe där i röran, dom flyttar ju imorrn upp till oss.. Kommer bli toppen bra. Känns bra att ha dom så nära!!
Va även och köpte stolar till bordet så nu står det snygg och prydligt i vårt kök, och det vart verkligen ett helt nytt kök.. Innan så hade vi ett vitt bord och stolar och nu ekbord med svarta skinnstolar, härligt!!

http://www.rusta.se/filarkiv/bilder_landningssidor/skinnstolar95401112webb200.gif

Sånna.. :D

 

Nu ska ja slappna av och bara ta det lugnt.. Kommer nog somna om ja lägger mig ner..:D

 

Ha en bra kväll..

 

Pöss på er

 

 



Godmorgon

Vaknade av att telefonen ringde imorse vid 9.00, det va en kvinna som hade sett mitt/tuwis flecce fodrade regnställ som ja la ut på blocket.se igår.. Så hon kom vid 10.00 och köpte det.. Skönt nu är iaf ett av alla plagg borta.. Gå in och kika om ni vill eller behöver tjejkläder i st. 86-104

Idag slapp och piggna till här hemma, Mogge ska åka ner till mamma & leffan och hämta köksbordet sedan åka och köpa stolar som passar, har faktiskt hittat ett par på RUSTA, tänk er.. Hittade ett par på jysk först med dessa är bättre och stadigare..:D Så kommer bli fint till nyår..:D

På nyår så skulle ju Annie, Nettan och Ellie komma, samt Danne, Linda , Moa och Anton med det blir bara vi och våra bästa.. Dom andra är sjuka.. Så tråkigt men hoppas dom blir friska snart..:D Krya på er.. Men det kommer bli skoj o mysigt endå..:D 3 rätters och lite skumpa och sedan pang pang..:Dhihihih

Ha en bra dag..pöss på er

 

 

http://grippsgo.blogg.se/images/2010/godmorgon_1204112691_2455261_119334689.jpg

 


Sleep Tight

Nu slänger ja in handuken och säger



http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.4465/Image/UrsulaVernonSLeepTightFhursnagGNIT.gif

 


Inte kom till ro.. :(

Min lilla prinsessa hade så mycket funderingar, och va verkligen på mys humör ikväll.. Så hon kunde inte somna.. Våran lilla snutta!!En helt underbar liten filur måste ja säga.. Henne har vi verkligen lyckats bra me.. I mellan åt är hon lite "lill gammal" men på ett charmigt sett och hon är ju så underbar så det finns inte..
Vad skulle ja göra utan henne, det vet ja inte.. Kan inte komma ihåg hur livet va innan man blev mamma.. Vad gjorde man? Hur såg ens rutiner ut, hade man ens några?
Det bästa som har hänt i mitt liv är Tuwa, hon är min egna prinsessa.. Hon gör mitt liv komplett.. Utan henne och Mogge vet ja inte vad värden kunde göra för att få mig att må så bra som ja gör när dom finns i mitt liv.. Dom är mitt allt!! Min lilla fina, underbara och perfekta familj.. Och snart är vi man och hustru me... Underbart!!!

Tuwis somnade i min famn inne i våran säng, helt underbart mysigt.. Hon kom ut i soffan när hon hade legat i våran säng en stund och kollat på film.. Och tog mig i handen och sa - mamma ja vill mysa med dig.. Hur härligt är inte det att höra och ja tackar inte nej. Tiden går ju så fort så snart är hon 16 år och vill inte ligga och mysa med mamma. Så bäst att passa på, eller hur? Ja menar hon är snart 3 år och dessa 3 år har verkligen rusat förbi, känns som ja födde fram henne för 1 år sedan eller liknande.. Så snart så kommer tonåren me.. *ler stort*

Nehe, nu ska ja krypa ner under filten och dricka mitt vatten och pussa lite på sambon.. :D

Ha en mysig kväll..

Pöss på er

 


Va folk...

Idag så vart det ett varv på IKANO för att mogge skulle ha en skjorta till nyår och ja ville oxå ha nått fint till nyår men gå med en liten unge bland allt detta folk gör mig nervös kan ja lova.. Livrädd för att hon skulle komma bort, ja släpper inte blicken från henne kan ja lova.. Usch vad otäckt.. Vi hittade varken vit skjorta eller nått fint till mig men kom hem med 2 par strumpor och 2 tröjor till Tuwis, för hon behövde verkligen det, eller inte.. Hahahaha Men men dom va billiga och fina.. Nöjd.. Och vi träffade även våra bästa vänner och tog en lunch med dom, mycket trevligt!!
Shit vad mycket folk, säger ja bara, kan inte släppa det... Hoppas folket minskar lite tills fredag då ja ska gå en stund sj me Tuwis på IKANO medans mogge är och klipper sig..

När vi kom hem på em så gjorde vi massa skoj, vi damsög, bäddade rent i tuwis säng så nu ska hon sova med sitt nya påslakarn o kudde som hon fick i julklapp och sj är det Hello Kitty, vi åt och vi lekte massor på Tuwis rum.. Vi spelade spel, lekte affär och doktor.. Såå skoj att leka med henne..:D Spela spel är super skoj för hon förstår reglerna och vill lära sig.. Hon bara suger åt sig lärdom och info.. Super skoj.. Mammas duktiga tjeja.. Vi har ju lite olika sel som vi växlar mellan. bla. memo, fisk spel, fånga ballongerna, och plask! Vem kommer först.. roliga och bra barn spel,, at rekommenderas!!!!

Nu på kvälls kvisten så va pappa o gun här en sväng och fikade och kikade in tuwis ny möblerade rum och våra vigesel ringar, dom tyckte dom va fina och det tycker ja me..:D
Mysigt!

Nu mys i soffan och tv..

Ha en bra kväll

Pöss på er

http://www.dodde.se/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/8/0/8007097.jpg

 

http://www.alltomsallskapsspel.se/img/spel/big/4b0eb728-74b8-489c-a3ce-0ec4ebb72919.jpg

 

http://images.pricerunner.com/product/100x100/175921964/Kaernan-Spel-Memo-mitt-foersta.jpg

 


Mellandagarna

Ja imorse ringde denna otäcka klocka, vart lite rädd när ja vaknade när inte sessan låg nära mig.. Brukar va så varmt och mysigt men nu va det kallt.. men kröp nära Mogge några minuter och myste lite innan ja klev upp.. ;)
Kroppen va vakne med inte ögonn så när ja skulle sminka mig så va det inte så lätt.. ;/ Men men det blev som det blev..

Va inne och pussa på tuwis med innan ja åkte iväg till körskolan och hon sov som en stock i hennes "ny möblerade" rum.. Är nöjd än så länge med möbleringen.. Men sen så fyller hon snart me.. Men då ÖNSKAR VI/HON INGA LEKSAKER TACK!!! Hon har aldelles för många vi har inte ens plockat upp alla som hon fick i julklapp för vi får inte plats.. utan då önskar vi oss hellre lite äventyrs saker som presenkort på kolmården, astrid lindgrens värld för det är sådant HON uppskattar.. Lite ute leksaker men absolut INTE LEKSAKER till rummet.. Då bryter alla ihop..hihihhi

Ja idag hade jag körlektion, körde inte med den körläraren ja brukar så ja va väldigt nervös måste ja erskänna.. Men det gick ok.. Men blir lite besviken på mig sj.. Men så är det väl när man är nervös, man är lite slarvig och tänker inte riktigt.. Efter det så vart det en frulle på Esspresso House innan stan öppnande kl: 10.00 och då blev det ett snabb varv, hittade en sådan snygg skjort tunika på H&M till mig, 2 par örhängen och ett hårspänne.. Köpte inget onödigt utan sådant va behövde.. Letade efter en vit skjorta till baby och några snygga tjocka tröjor men hitta inget ja fastnade för så får ta ett varv en annan dag.. Han är väldigt petig vad han ska ha för kläder.. Inget som han inte gillar kommer på.. ;)
Och ja va igentligen ute efter en bolero till mig men hittade ingen heller.. :( Men men finns fler dagar!

När ja kom hem så vart snuttan så glad, och hon latjade för fullt, vi åkte sedan till besiktningen och bilen fick G, skönt!

Och sedan vart det ett varv till Mogges jobb för att köpa bomber till helgen som kommer ;) Han köpte inte det minsta om ja säger så.. Så nu är han nöjd..:D
Mina fina sitter i badet medans ja pluggar lite körkort teori, snart kommer dom upp och då massa mys innan Tuwis ska sova..

Hoppas ni har haft en bra dag me.. Och njöt av den sista tiden på detta år för det gör vi!!!

Pöss på er

 


Bild bomb

Ja nu har ja hämtat hem kameran och här kommer lite bilder från våran underbara jul..

Mamma, Bror och Tuwis

 

Charlie, Mamma  & Tuwis

 

Tuwis & Mormor

 

Robin, Petra och Snuttan

 

 

 

 

 

 

 

Nu ett helt år till nästa julafton och lika skönt är det kan ja lova...

 

Tack alla för dom toppen bra julklapparna som Tuwis har fått som jag har fått och det Mogge har fått.:D

 


Viktor & Rolf Flowerbomb

Ja varje jul får vi nya parfymer av pappa & Gun och bara bra parfymer.. Förstår inte hur dom varje år lyckas så bra.. Finns ingen parfym som ja har fått som ja inte har gillat eller passat i.. Och i år fick ja Viktor & Rolfs nya Floweebomb.. Och shit vilken god parfym.. Fick tillhörande bodylotion och dusch cream..Älskar denna underbara parfym..

Tusen tack!!

http://2.bp.blogspot.com/_kbKPw1Vy670/TO-0Z7ARvrI/AAAAAAAAAWs/fkv6vYa0Vvc/s1600/ViktorRolf-Flowerbomb.jpg

 


Våran Jul

Ja våran jul måste ja säga har vart helt perfekt..

Igår hann ja inte blogga det va full rulle från Kl 9.00 på morgonen till 01.00 på natten.. När vi klev upp så va det bara att börja göra skinkan till julbordet.. Tuwis fick öppna lite julklappar.. Hon fick välja 2 paket sj.. Så hon valde att öppna och fick en Hello Kitty film och en ny sagobok.. Och självklart så skulle hon titta på Hello Kitty filmen direkt..
Men vi pillade i oss lite frulle mellan skinkan och äggkok.. Mogge styrde me sängar och plocka iordning och damsög medans ja stod i köket!!
Mamma, Leffan, Petra, Martin och Charlie kom vid ca 12.15 och Mogge va och hämta Robin vid ca 13.00.. Han hade ju jobbat på natten till julafon så han fick sova lite längre..

När Robin kom så satte vi oss till bords.. och julmat, vi hade ju inte ätit ett ända julbord iår innan gårdagen och va gott det va!! Alla njöt och skålade och tjattrade och åt för fullt men endå vart det massa mat över.. Charlie och Tuwis proppade isig mat me..:D Efter maten så plockade ja och mogge bort maten och diskade innan Kalle Anka började.. Vid 14.55 så satt i bänkade i v-rummet och godiset hade då kommit fram.. Alla klämde ihop sig i soffan utan ja o Mogge.. Tuwis satt helt inne i kalle Anka i hela timmen.. Hon gillade det!
Vid 17.00 så knackade det på dörren och Tuwis vart glad så hon, ja och petra gick ner och öppnande dörren och där stog tomten och frös.. Tuwis va inte rädd och välkomnade tomten in.. Och tomten gick efter mig och tuwis i trappen och hon vara log åt honom hela tiden.. Hon vart så lycklig.. tomten hade ju med sig lite i säcken til barnen.. När säcken va slut så frågade han Tuwis om tomten fick en kram men det fick han inte och efter det så ville inte tuwis gå fram och hämta sina paket men och vart inte rädd eller så bara lite reseverad..
Charlie va inte ett dugg rädd, lycklig för alla snören.. Tuwis hade vart väldigt snäll iår, hon badade i paket som hon gör varje år men iår va det förskräkligt va snäll hon va.. Det tog 1,5 h för henne att öppna alla paket..För hon fick mycket paket med bla. utklädningskläder, prinsesskläder, nattlinne och sj så ska hon ju klä på sig och pröva allt innan hon öppnar det andra.. Så tid tog det! Då kan ni tänka er och det va bara från oss, mamma och petra!! Men hon fick bara massa bra saker.. Hon fick en prinsess klänning, vingar, spö och krona av mamma och det skulle på omg. Och ett par hello kitty skor av oss så allt detta skulle på omg. Så hon va så fin.
Så det sprang hon omkring i hela kvällen.. Straxt innan Svensson Svensson så gjorde vi risalamata och Tuwis gillade det hon åt 2 skålar duktig..:D

Vi tittade på Svensson svensson det är ju ett måste på julen lika så Tomten är far till alla barn så den bytte vi till när svensson svensson va slut.. och vad man skrattar.. Då ska Tuwis självmant att hon va trött så hon ville sova.. Borsta tänderna och hopp isäng och hon somna direkt!!
Medans vi satt och drack glögg och kollade på Tomten är far och skrattade!!
Mamma och gänget åkte hem vid 00.00 ungefär, det va verkligen en toppen bra julafton.. Den innehöll allt en julafton ska göra.. Ja skulle aldrig kunna fira jul utan min familj.. Det betyder verkligen allt för mig.. Utan Min familj så är det ingen jul!!

När alla hade åkt så städa ja o mogge lite innan vi slängde oss i soffan en stund innan sägen.. och ja somnade på 2 röda kan ja lova.. och sov ända till 9 imorse så sessan ville se på bompa och väckte mig.. Mogge va så trött men han vaknade till snabbt när han hörde shiva busa under sängen och sa till henne då såg han nått litet som hon busa med och det va en liten skogs mus.. mogge for upp och stängde dörren till sovrummet så den inte skulle smita.. Shiva tog den ju inte så mogge fick hämta grytvanten och jaga den snabba lilla musen.. hahahha fyy fan va chockad ja blev.. Frågan är bara hur den har kommit in!?? Hmmm kanske när nån va ute och rökte igår eller nått!!! Ja vi vet inte, men äckligt är det!

Idag så va vi även och firade andra julafton en ekängen hos pappa och gun hela familjen va även samlad där, hur trevligt som helst.. vart julmat idag me, mumma!! Och Tomten kom dit me..:D Men Tuwis ville inte ge timten kram i dag heller men tog i mot ännu ett medelhav av julklappar.. Massa fina saker, kläder mm.. Ett pippi hus, ett mikrfon med stativ som hon sjöng i hela tiden ikväll.. Hon fick massa och även ja.. Är super nöjd med allt.. Ett stort tack!
Jag och Mogge va lite otrevliga kändes det som direkt efter vi hade öppnad paketen så drog vi och Robin vi skulle in till stan och träffa Nettan och Annie gå på resturang och gå på Bio på Nya Narnia i 3D.. Vi åt på Hamlet och där hade dom ingen värme på så ja och Annie satt med jackorna på och åt det va sååå kallt.. Och bion va bra.. Filmen får betyg 3/5.. Hade hoppats på lite bättre men den va helt ok..

Nu sitter vi hemma och har precis möblerat om i Tuwis rum hon fick ju så mycket leksaker i julklapp så vi får inte plats på hennes rum så vi får hitta på nya lösningar.. och har fårr rensat och vöervägt vilket hon leker mest med för att få plats.. Och kommit på att det är nog dax att kolla på en större lgh så hon får ett större rum eller t.om kanske ett lekrum bara!! Vi får se vad det blir..

Nu ska ja mysa lite med min blivande.. kameran är hemma hos pappa så blider från våran jul kommer senare..:D

Hoppas ni har haft lika bra jul som vi har haft!!

Kramar till er alla

 


Dan före dopparedagen..:D

Ja nu har det åter igen vart dåligt med bloggande på några dagar,, Fy skam sofia.. :D Men jag har varken haft ork,sug eller tid vill säga..

Igår Ondag så va det fullt upp från morgonen med körkektion och direkt efter det så va det halkan för mig som gällde.. Och halkan höll ju på fram till ca kl: 16.00. Och jag hade hoppats på att det skulle va roligare.. Ja ska inte säga att det va tråkigt men hade hoppats på lite roligare... Men ja vart godkänd och det är det viktigaste!!!

Efter det så kom Mogge och hämtade mig och vi åkte direkt och hämtade Tuwis från dagis.. Och efter det en snabbis för att köpa det allra sista inför morgondagen.. och vi va ju inte ensamna.. ;)

Igår kväll kom även men faster och farbror hit och jag fick min födelsedagspresent från dom m. familj och från farmor och farfar.. Tusen Tack!! Det va jätte fina saker!! Tack igen!!

Idag så ringde klockan vid 05.00 låg och drog mig några minuter innan ja begav mig sakta uppåt.. Bara att käka frulle eller försöka iaf och göra iordning sig och sedan iväg till bussen då termometern visdade -20 grader.. Det va olidligt kallt.. Mina ögonfransar frös så ja va helt svart runt ögonen.. :) Roligt eller inte.. Men det va till jobbet ja skulle och det va skoj och jobba idag, men när det va ett tag sedan man jobbat på ett ställe så är man lite ringrostig men skoj och träffa alla.. och dom vart lika glada av att se mig..:D

Mogge och Tuwis kom och hämtade mig vid kl: 15.oo då ja slutade.. Och sedan bar det hemmåt så pappa & Gun kom på en snabb kaffe.. Ja duschade och fixade iordning mig inför kvällen som vi alltid spenderar ute hos våra bästa i picket.. Och Helene va där me, såå skoj!! Va länge sedan man umgicks me henne Mycket skoj!
Men även iår så va det inte mycket vi vann på våra bingolotter, Freddy vann 2 nya miljonlotter till dagen innan nyår.. Det va det enda.. men vi har haft en rolig och mysig kväll..:D Tack!

När vi kom hem så va det bara att lägga snuttis i sängen hon somnade på vägen hem och då började vi förbereda inför morgondagen.. Vi ska ju spendera julafton hemma..Det har vi aldrig gjort så det ska bli spännande och skönt! Så nu på kvällen har vi lagt fram alla julklappar fixat tomtedräckten och fixat lite annat smått och gått..
Gästerna kommer runt 12.00 imorrn så upp iottan och fixa skinkan..:D

Men ja vet att morgondagen kommer bli kanon..

Ja önskar er alla en

http://www4.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_320189/cf_63270/god%20jul.gif

Hoppas ni alla får en mysig julafton med godmat, mysigt sällskap, mycket bra julklappar och mycket julgodis..

Nu ska ja natta så dagen kommer snart!!


Vårat årliga julkort!!

Pöss på er



Fullt schema!

Ja idag har mitt schema vart proppfullt.. När klockan ringde vid 6.30 imorse så ville inte mina ögon vakna riktigt!! Ja va sååå trött.. men det va bara att kliva upp och iväg till bussen.. Termometern visade -16 grader och det va såååå fruktansvärt kallt.. Usch.. ja vill ha sommar nu.. och sen på vägen hem så hör man på radion att det kommer bli kallare upp mot -30 gradet fram till julafton.. Det borde vara olagligt att vara över -10 grader tycker ja.. Ha Ha Ha...

Ja, idag körde jag iaf både kl: 7.50 och kl: 13.00 dubbel lektioner båda tilfällena.. och det gick bra denna dag me.. Känns skönt och bra.. Ja känner mig säker på körningen.. Nu bara denn jäkla teori, men det är väl bara att nöta in i denna lilla trånga hjärna! :D Mellan gör tillfällena så hann jag och Mogge att åka till Maxi och inhandla all julmat.. Och en sak är säker vi va ju inte ensamna om ja säger så... :/ Men det flöt på bra tycker ja så det va lugnt!

På vägen hem då Mogge kom och hämtade mig och vi skulle till dagis för att hämta Tuwis så tog det 20 min att åka från Scan till tallboda.. Snacka om trafik!!! Det va inte roligt det gick i 40 Km/h ca.. men men vi kom fram till en glad unge som va lycklig över att ha vart på dagis idag hon har ju vart hemma i över en vecka pga. sjukdomar på dagis samt att Mogge har vart ledig.. Så hon vart lycklig över att se och träffa sin "kille" Oliver! Dom hade kramats och pussats idag när dom träffades.. Och som vanligt så släpper dom knappt varann.. Det lilla kärleksparet..:D

http://1.bp.blogspot.com/_4SpUa_SwZJQ/TP49UGu88gI/AAAAAAAAB5A/O8S44J60S88/s1600/grodor+k%25C3%25A4rlek.bmp

 

Em hemma har inte blivit så mycket av, den bara sprang förbi.. Ja slog in lite paket, nu är det bara 2 st kvar att slå in.. Underbart!! Och snart är det julafton me..:D Mys.. innan dess så sker det massa saker.. Imorrn har ja halkan på körskolan och sedan på torsadag ska ja jobba...och sedan ska vi på våran årliga uppesittarkväll med våra bästa!!

Nehe, ska man mysa lite med sambos kanske..?? - Ja tror det..

 

Ha en bra kväll

 

Pöss på er



http://isabelhernandez.blogg.se/images/2010/julklappar_1166309906_5817816_122139109.jpg

 


Vigselringarna är hemma

Jaha, idag vart det inget körande..:( Dom hade missat mig eller nått.. Fattar inget varför detta hände men men, Imorrn har ja två dubbel lektioner efter varann.. Känns bra..:D Mycket skojigt.. eller har 2 h imellan lektionerna och då ska ja hinna handla lite med baby.. han kommer och hämtar mig. och även köpa hårfärg så ja är fin i håret till ju... :D

Idag har vi vart och hämtat vigselringarna, och shit vad vi är nöjda.. Dom är sååå fina och precis så som ja vill ha dom.. Kan inte sluta gå och titta på¨dom när dom ligger i sna fina små askar.. :D Super nöjd och Mogge me..:D
Dom kommer pryda våra fingrar så fint den 28/5.. :D Längtar!

Nu sitter ja och tittar på Ernst Jul på Tv:4 mys, hoppas på att kunna få lite julkänsla men inte mycket.. :( vad ska man göra för att få den? tips nån?

Nehe nu börjar det ingen..

Mysig kväll till er..

pösspå er

http://smultrontos.blogg.se/images/2010/vigsel01_104663576.jpg

 


Ett Bra EM!!!

Idag har det vart mys på hög nivå här hemma, Mogge har ju jobbat men jag och Tuwis har myst! Och massa bus..
Vi har legt med DUPLO för det tycker hon är såå skoj.. Där kan man sitta i timmar och bygga och busa tillsammans med henne.. Hon är ju så rolig att leka med, hon har sådan fantasi.. Mammas lilla fantasi tjej!!

Mogge kom hem lagom till första perioden i handbollen va klar, tråkigt för honom men ja fick rapportera.. :D Tyvärr så snubblade dom på månsnöret och fick silver... Men dom har vart så duktiga tjerna under detta EM... Dom ska ha en STOR ELOGE för det!!! Bra kämpat!!!

Efter det så käkade vi lite och sedan satte vi på Shrek 2, gillar verkligen dessa filmer och det gör Tuwis me, hon satt stilla hela filmen, hon är helt otrolig... Är det nått hon verklige gillar att se så sitter hon stilla tills det är slut och så har hon gjort sedan hon va liten!!!
Men nu försöker vi söva henne, men hon vill inte.. Imellan åt är det som att hon är otrygg i sitt egna rum och säng, och det känns verkligen inte bra.. Förrut har det inte vart några problem att söva henne, då har hon ju somnat sj och man har bara satt på en CD-saga och sagt godnatt, älskar dig och pussat henne så har hon somnat!! Men nu gråter hon och vill va hos oss hela tiden.. Men hoppas det går över, nån som har tips på vad man kan göra så tveka inte att höra av er!!!

Ikväll eller när Tuwis väl har somnat så ska vi se på filmen En shopaholics bekännelse... Har ju inte sett den ännu och har velat se den länge men det har inte Mogge men nu äntligen!!!

Nehe, ska byta av Mogge nu och få Tuwis att sova..

Pöss på er

http://bloggen.barnensbokklubb.se/wp-content/uploads/2010/06/shrek.jpg





59 Snabba

1. Hur gammal är du om fem år? 20 :)
2. Vem var den sista du träffade? Tuwisen
3. Hur lång är du? 175 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Shrek 1, i fm med Tuwis
5. Vem ringde du senast? Min blivande man ;)
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?Tuwis vill ha äpplen, kan du köpa det på vägen hem? Älskar dig ..
7. Vad är dagens planer? Mys och slappa innan Handbolls final
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? II onsdags

11. Vilken ögonfärg har du? Blåa
12. När vaknade du idag? 10.00 ca
13. Har du någon gång hittat en katt? Japp det har ja..
14. Vilken är din favoritplats? Där min familj och vänner är
15. Vilken plats föredrar du minst? Inlagd på EMA
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis i ett fint hus, med barn, min man och kanske en hund..;)
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker
18. Vem fick dig att skratta senast? Tuwis
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej igentligen inte men har inga.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan..
22. Hur många kuddar har du i sängen? 6 st
23. Hur många landskap har du bott i? Östergötland
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Japp
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor..
26. Är du social? Ja
27. Vilken är din favoritglass? Krossad choklad eller mjukglass med nosiettsås
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa hus
29. Tycker du om kinamat? ibland, beroende på humör..;)
30. Tycker du om kaffe? Kan inte leva utan det!

31. Vad dricker du till frukost? Kaff
32. Sover du på någon särskild sida? Mage
33. Kan du spela poker? Nja lite..
34. Tycker du om att mysa? Jajemensan, hur mysigt som helst
35. Är du en beroendemänniska? Ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn? Har en fin och perfekt dotter men vill ha en till minst.. ;)
38. Kan du några andra språk än svenska? Hihih nopp
39. Har du någonsin åkt ambulans? Japp.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder mest till Tuwa ibland till mig & inredning
42. Äger du dyra smycken? Nopp
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej, aldrig och skulle inte göra det heller
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Köttfärssås och makaroner
45. Vem är den roligaste människan du känner? Ha ha ha vet inte, måga!
46. Välj ett ärr på din kropp? Ögonbrynet, titthållsop, i knät
47. Vad har du för ringsignal? syrsor
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nopp, tyvärr
49. Flirtar du mycket? Neeee
50. Vart togs din profilbild för din blogg? .På en picknik på morsdag våren 2009

51. Kan du byta olja på bilen? Nej det tror ja inte.
52. Har du fått fortkörningsböter? Har inte körkort, men håller på med det..
53. Vilken var den senaste bok du läste? Vet inte..
54. Läser du dagstidningen? Japp, Corren
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej..
56. Dansar du i bilen? Nja.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix Fm.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Inköpslista till bröllopet
59. När var du i kyrkan senast? När vi tittade på våran kyrka i höstas



Min fina blommgrupp

Här kommer en bild på den fina blommgrupp ja fick av pappa, Gun, Robin och Emelie.. Tycker den är så fin!!!

 


Så himla trevligt!

Ja igår va vi ju ute och firade att vi är klara USKOR och jag uska samt bsk..Känns så skönt att ja klarade två inriktningar på samma termin och med topp betyg i båda kurserna..:D Är så stolt över mig sj!

Vi träffades vi 4 som ville fira av oss utanför Harrys kl: 19.30 så vi intog vårt bord, beställde in flaskor med vin och sedan 3 rätters.. Vitlöksbröd, buffalo vings tog ja och sedan chocklasmousse till efterrätt...:D Man vart proppmätt och det va så gott och billigt blev det..:D Tiden bara sprang förbi helt plötsligt va kl: 22.30 och det började droppa in massa med folk..:D Skoj!!
Vilka härliga tjejer..:D

Harrys va fullt, det vart mycket dansande, och det gillar vi mycket!! Ja åkte hem redan vid 00.50 så började tyvärr magen igen, men är så glad att ja stod ut så länge för ja hade såååå himla skoj och hade velat vara kvar mycket längre men denna förbannade mage ville inte det! Tyvärr... Men ja hoppas vi går ut fler gånger tillsammans!!?

Känndes bra att fira detta på en bra sätt, speciellt frö mig som inte har en utbildning sedan innan, detta är ju min första så ja är såå nöjd!!!

http://www.aircode.se/images/harrys-logga.gif



vart ju lite firad hos pappa & Gun igår me, fick en sådan extremt fin blomma och ett fint kort från pappa, gun, robin & Emelie.. Lägger in kort på blomman senare.. Den pryder mitt vardagsrummsbord så fint!! Tack igen för den!!

Nehe, ska bädda sängen, sedan massa mys med sessan!!

Ha en bra dag Ps: Glöm INTE bort att det är Handbollsfinal i kväll kl: 17.00 Sverige - Norge!!!

http://www.travellife.se/wp-content/uploads/2009/05/svenska_flaggan.jpg

 


Fira examen samt en final!

Japp nu är ja iordning gjord för kvällen, kvällen till ära så blir det klänning.. inte ofta ja har klänning när ja ska ut eller rättare sagt aldrig..
Men idag ska vi ju fira att vi har tagit examen och är nu undersköterskor..:D
Blir middag på Harrys och sedan får vi se vart kvällen slutar, känner ja mig sj så vet ja.. ;)
Men ingen tequila ikväll.. :)

Har ju även en sak till att fira kväll och det är ju att Svenska Handbollsdamerna vann matchen idag och är så klara till FINAL.... Härligt tjejer.. :D

Nää måste kila ha en bra kväll för det ska ja..

pöss och hej

http://www.fest.nu/fest_nu.jpg

 


Julgranen på plats

Ja igår va det dagen man väntar på i 1,5 år, och den gick så fort förbi men den vart kysig och bra!!

På eftermiddagen så tog vi upp julgranen ( ja vi har plast) och klädde den, Tuwis verkligen älskade det, hon hängde på kulor och grejade. Och så har vi ju egna kulor som det står vårt namn på och när hon fick sin alldeles egna kula som det står Tuwa på så vart hon helt lyrisk och hängde upp den och va så stolt, sen gick hon och pillade på den kulan och tittade och ropade på oss att titta på hennes kula, så söt.. Granen vart fin och vilken mys känsla det vart i rummet och igår kväll när man bara satt och tittade på den.. Jag älskar verkligen julen.. Längtar till julafton nu..

Imorse så fick ja tyvärr ett nytt anfall i magen, :( Inget skoj kan ja lova.. Mogge hann bara ut genom dörren så började det..Men ja visar ju inget för Tuwis så ja tog en smärtstillande och gick in på toan en bra stund och sedan gick aj och la mig igen brevid tuwis och satte på en film till henne.. Ja klarade inte av att göra nått.. Smärtan satt i i 3h ordentliget.. Fy fannn säger ja bara.. Men nu är det bättre och skönt det.. Hoppas bara inte att det kommer tillbaka för ikväll så ska ja ut med klasskompisarna och fira att vi tagit examen..:D Får se om ja dricker, men ut ska ja iaf!! :D

Snart kommer Pappa & gun och hämtar oss vi ska fira Robin idag som fyllde iveckan..:D
Så dax att göra iordning sig.

Pöss på er

 


Nu är jag undesköterska med inriktning på Barn & Ungdom

Japp idag tog jag examen som Undersköterska, tror ni det känns underbart.. Efter allt hårt slit, lite tårar imellan åt, allt plugg så har ja nu min brosch och betyg..

Jag är klar undersköterska med inriktigt på barn & ungdoms med högsta betyg... Jippi Jippi
Vilken lättnad och hur underbart som helst.

I skolan vart vi avtackade med blommor, tårta och kaffe. Vi sjöng och kramades..

Imorrn är det middag och party som gäller med klassen..

http://ciccie.blogg.se/images/2010/hugo_examen_300_68587856.jpg

 


Hemma dag!

Ja idag har det vart en riktigt hemma dag, vi har verkligen inte gjort nått förutom, bus, mys och massa lek.. Inte ens tv:n har vart på förrens klockan slog 17.00..

Skulle kört idag men körskolan ringde imorse och ändrade tiden så mjukisbyxorna har vart å hela dagen.. Skönt!!
Nackdelen med dessa dagar är att man nu har massa spring i benen och är lite rastlös.. Men men snart sova och det behövs kan ja lova..

Imorrn är det den 17 December dagen man har väntat på i 1,5 år, Jag tar EXAMEN, vet ni hur skönt det känns att säga så.. Nu har även JAG en bra utbildning...:D Det har vart hårt slit, mycket plugg, långa nätter men det har vart värt det. för det är inom vården jag vill jobba.. Jag har hittat rätt!!! Jippi.. Och så imorrn blir ja avtackad i skolan och får broschen och betäckningen undersköterska och betygen på topp...:D Jippi...!!
Lördag ska vi ut med klassen och äta och partya och fira att vi är klara USKOR!!!!!!!!

nehe, då så slappa lite innan sängen så man är fräsch tills imorrn..

Ha en bra kväll...

Pöss på er


http://www.everand.se/shop/250/art50/13418/13418-origpic-63be20.jpg

Min brosch..:D


http://www.gsnetwork.co.nz/files/images/champange%20-%20stock.jpg

 


Hipp Hipp Hurra

Vad är det för en dag, Vad är det för en dag,
- Jo det är ju Robins 23 års dag
Hurra Hurra Hurra

Ett Stort Grattis Älskade Lillebror på din födelsedag

Puss & Kram
Syster, Tuwis och Mogge









CSI

Nu har klockan slagit 23.00 och det menas CSI på Kanal 5 och efter det nattis nattis..

Så God Natt med er och sov gott...

http://ecx.images-amazon.com/images/I/61a5BL7uwuL._SL500_AA300_.jpg


101215

jaha, onsdag idag..:D Denna vecka har rusat förbi.. Börjar bli lite små stressad inför jul.. Men det reder sig hoppas ja..

idag va det upp med tuppen, körskolan 7.50 och det gick galant, fick denna känsla idag att ja verkligen kan klara detta utan problem.. Och hoppas den känslan håller i sig även under teorin.. Lite självförstående är nog det som behövs..

Efter körskolan så va det en snabbis till skolan och hämta och lämna lite omdömmen från mina praktiker.. Sedan ner på stan och inhandla lite klappar till.. En till Emelie och en till Petra.. Så nu är dom dom klara..:D Tuwis är klar, mamma är klar några kvar!! Men vet vad ja ska handla så inga problem.. ;)

Efter detta shoppande så hemmåt och mötas av en glad tjeja som lös upp som en sol när hennes mamma klev in.. underbart!!
Vart massa bus o mys sedan hoppa hon o Mogge i badet innan vi åt lunch och far ut till mammas o Leffans nya hus..
En sött litet rött hus med vita knutar, lite mindre än vad dom har idag men det är 2 våningar och kommer nog bli fin när det blir klart..:D Nytt badrum och nytt kök är ju alltid välkommet..:D Och sååå skönt och ha dom nära igen.. Vi kan träffas hur ofta som helst.. Toppen tycker vi..:D

Vi vart kvar där ute en liten stund sedan tog vi me Nicki hem (deras hund) så slapp han vara där.. Jag och Nicki va ute och gick en lååång sväng nu på kvällen skönt men väldigt kallt om benen..  Underbart att gå ut och gå med hund..:D
Mamma och leffan hade me sig lite mat så vi har ätit och fikat lite innan dom åkte hem.. Nu sitter vi äntligen ner, Tuwis springer upp och ner från sängen och vill inte sova medans ja och Mogge nästan sover i soffan..
Men idag ska ja försöka hålla ögonen öppna längre än till 22.00 för imorrn får ja sova har inte körlektion förens kl: 13.00..  Skönt med sovmorgon.. Familje mys i sängen.. mogge är ledig denna vecka så Tuwis e ju hemma såklart!!! Skönt för henne me!!

Nehe, ska mysa ner mig i min blivandes famn...

Pöss på er

http://4.bp.blogspot.com/_mCbFQehRSe4/SeV7JPqgxBI/AAAAAAAAAeo/fzQum1yz-kw/s400/hundpromenad.gif

http://kottenliv.blogg.se/images/2008/sleep_1201764520_14811118.jpg

 


Lista

4 TV-program jag ser:
1. Desperate Hosewives
2. Couger Town
3. Äntligen Hemma
4. Idol

4 saker jag gjort idag:
1. Utvecklingsamtal på dagis
2. Städat
3. Vart hos Mia & Jimmy
4. Myst med Tuwis

4 saker jag längtar efter:
1. 28 Maj 2011
2. Sommaren
3. Heltids Jobb
4. Ett eget hus med min familj

4 saker på önskelistan:
1. Att alla i min familj alltid kommer få vara friska!
2. Ett fint, stort, modernt hus
3. Vinna massa pengar
4. En reda till USA

4 personer jag utmanar:
1. Annie
2. Mia
3. Ankan
4. Fia


Lucia..

Ja igår vart lite tyvärr inte något bloggande gör mig.. Men ja hade verkligen fullt upp hela dagen..
På morgone va det körskolan, och et gick bra.. Fick träna på att nosparkera, backparkera och fickparkera.. Och det va inte så svårt som ja har trott, speciellt inte fickparkera..:D

Efter det så hämtade Mogge mig utanför körskolan vi åkte och inhandla ett par leggings till Tuwis som hon skulle ha under pepparkaksklänningen på lucia framträdandet igår på dagis och hittade även en julklapp till min syrra och till Charlie..:D Nu på G med klappar till andra förutom Tuwis..:D

Vi hämtade Tuwis på dagis vid 12.30, sedan hem och tror inte vi hann hem förens hon tjata om att få på sig sin pepparkaksklänning..:D Och självklart fick hon det.. Vi åt lite mellis och sedan fikade vi lite med lussebulle och must..:D Och tänkte ljus.. Mysigt på lucia..

Vi gick bort till dagis vid 15.30 tiden och det va fullt med bilar.. Tuwis vart helt lyrisk av att träffa alla sina komisar igen.. Och det va inga problem för henne att släppa oss och gå till dom andra barnen och fröknarna.. Hon gick lycklig i sin pepparkaksklänning.. Såå underbart vacker!! Alla föräldrar stod sammlade i matsalen och väntade spänt.. Kl: 16 hördes det vin sång och barnen kommer in trippandes.. Tuwis såg ut som hon skulle bröja gråta när dom kom in i matsalen och såg alla föräldrar.. Men det gjorde hon inte.. Hon tittade runt och letade efter oss..Och när hon fick se oss så lös hon upp som en sol..Dom va såååå duktiga, och Tuwis stod mot oss hela tiden och sjöng i varje låt helalåtarna.. Det va så fint och så mysigt.. Svårt att hålla sig från tårar.. Man blir så stolt och man sträcker på sig kan ja lova.. Att våran lilla tjeja har blivit så stor..
Efter lucia framträdandet så fick vi fika lussebullar och pepparkakor som barnen själva hade bakat.. Och Tuwis busade för fullt med sina kompisar..:D
Vi stannade kvar till 17.15 ca och sedan hemmåt och så satte vi oss och började att göra kuverten till inbjudningskorten till bröllopet.. Det va pill och lite svårdommar imellan åt (från mogge) hihi Men bra blev det.. Så nu är det klart ska bara läggas på lådan..:D

Imorse hade vi utvecklingsamtal på dagis, och vi fick beröm, Tuwis fick mycket beröm.. Hon är så duktig på allt.. Hon lyssnar, hon äter bra, och utvecklas mycket, hon leker med andra barn inte brevid längre, och har en stort och bra ordföråd, Hon sloss aldrig.. Ja listan kan bli lång och vi sträcker på oss... Blir så stolta över våran lilla finaste tjej!!!!

Nehe, kaffe..:D

Ps: Fick VG på Barn och ungdoms provet...:D Helt ok för att inte ha pluggat på det..:D Slarvig Fia!! :D

Nu är jag klar USKA.. Får mitt slut betyg och avslutningen är på fredag...

http://hem.bredband.net/piachamberlain/gullibo1/songer-lucia.gif

 

underbart fin <3

 


Vilken mys söndag

söndag idag och tredjeadvent.. Och det börjades med en rigäl sovmorgon.. Tuwis väckte oss kl: 10.00 imorse, det är lyx eller hur? hihihih
Efter det mys frulle, äntligen än en frulle där hela familjen är samlad.. Underbart mysigt!!!
Tuwis hjälpte mig att tända det 3:e ljustet i adventljustaken.. Hon gillar verkligen att hjälpa till.. Sedan fixa iordning lite och sedan klädde vi på oss och ut i pulka backen.. Shit va skoj det är.. Vi tog med oss snowracen och pulkan.. Och drog bort till backen och körde gärnet.. Tuwis är ju så duktig att åka sj, Mogge och Tuwis byggde ett hopp som dom körde i.. Shit vad dom flög..:D Och vi tävlade i backen.. Hde glömt bort att det va så här skoj..:D Hahah Va vi skratta.. Ja och Tuwis gjorde snöänglar, det va ju ett X antal år sedan man gjorde.. Synd att det inte va kramsnö så man kunde göra en snögubbe..Men vintern är inte slut ännu..
Vi va ute i några timmar och Tuwis vart så trött så nu ligger hon och sover i soffan, men måste väcka henne tyvärr annars somnar hon inte ikväll och vi måste åka till IKANO en sväng för att komma vita leggings till snuttan till pepparkaksklänningen och lucia tåget imorrn.. Ser verkligen fram emot det.. Ska bli mys och skoj!! Och Tuwis går och sjunger jullåtar hela tiden och där imellan Manboy...:D

Nehe, väckning nu och sedan en svänd i bilen då..

Ha´de

 

 


Brud frisyr...

Ja idag lördag, fick sova fram till 8.30 imorse, skönt.. Sedan va det bara upp och göra frulle.. Mogge åkte iväg och hjälpte sin farbror att flytta.. Och kl: 11.30 så kom Tina, Lea och Milla hit och myste lite..
Vi fikade och snacka massa skit.. skoj.. Vi kom även på att vi känt varann i 10 år nästa år.. :D Hihihi va fort tiden går..:D
Milla hade även med sig vissa av sina hår saker för att pröva olika frisyrer, jag är lite velig vet inte riktigt vad ja vill ha för brud frisyr.. Omständig..
Men Milla prövade massa olika, ska ju stå modell för henne o hennes företag i vår innan vårat bröllop med min brudfrisyr.. Och har nu kommit på vad ja vill ha kommer bli toppen bra..:D Nöjd redan nu innan den är ordetlig gjord..:D

Nu är det kväller snart och då kommer Annie, Nettan och Ellie hit på våran årliga pyssel kväll.. Men iår blir det inte några pepparkakshus, tyvärr.. killarna ville inte det och barnen kan ju inte vara med tyvärr.. Men apelsiner blir det iaf..

Nu snart kommer dom, ha en bra kväll nu...

Pöss på er


http://blixman.blogg.se/images/2007/jul10_1194896544_50160.jpg



IDOLVINNAREN JAY SMITH...

Yes Yes Yes, shit vad han är bra och han förtjänare verkligen att vinna.. han har en röst som dim flesta drömmer om, han är sig själv.. Han är bara helt enkelt bäst...

Från första början trodde ja på honom och Olle.. Och en av mina favvisar vann iaf..:D
Bra kämpat!!!

JIPPI JIPPI!!!!!



Bilden lånad från Expressen.se

 

Vinnar låten

 

 

Like a prayer

 

Enter sandman

 

Han är allt för grym!!

 


Julklapps önskning

Hittade och lyssnade nyss på Michael Jacksons nya skiva och önskar mig en i julkapp om ja får några.. ;)

Den är verkligen skit bra..:D

Bara ett litet önska.. :D

http://perunganlikka.blogg.se/images/2010/album_mid_115696177.png

 


Bil brand...

Ja när vi skulle åka till Maxi nu på kvälls kvisten så åkte vi förbi/igenom gumpekullarondellen och av våran förvåning så står Nya Saaben 95 den skit snygga och brinner.. Motorhuven står i lågor.. Tror ni vi vart snopna.. Ägarna stog en bra bit bort.. Snacka om att ja skulle bli nervös om detta skulle hända mig..

Och nu när vi kollar på corren.se så står det om incidenten där... Usch va otäckt.. Tur att dom hann ut och inte vart skadade.. Samt att elden gick att släcka snabbt...

Läs om det här:  corren.se


Bild: Åke Karlsson

Bilden lånad från corren.se

 


Bromsrören lagas...

jaha, fredag och det menas fredags mys, eller hur?

körlektion på morgonen, skojsigt.. Landsväg vart det idag och panikbromsning..:D Mycket skoj!! Direkt efter körlektionen så gick ja till skolan och gjorde det absolut sista provet inför min uska utbildning.. Så nu är ja helt klar och är uska..:D Känns underbart skönt kan ja säga samtidigt som det är oroväckande med jobb och så.. :S Men bara att söka och hoppas på det bästa!

När ja kom hem så bakade ja en tårta som Mogge sedan skulle komma och hämta för att sedan ge till dom som har tryckt vårta inbjudningskort.. Och dom vart glada och vi vart nog gladare som nu har dom fina inbjudningskorten här hemma..:D Och jag är sååå nöjd med dom.. Verklige så som ja ville ha dom.Vårt monogram pryder kortet toppen bra!!!

Efter Mogge hade hämtat korten och lämnat tårtan så åkte han och lämna in våran bil. Den gick ju inte igenom besiktningen klockrent detta år.. :( Bromsrören va lite rostiga så måste fixas innan ombesiktningen.. Så nu är den iväg på lagning.. Och vi e utan bil.. Och måste åka och handla, vad gör man!?? Hmmm vänta och se.. Får väl ta buss i annat fall..;)

Nu sitter vi hela familjen i soffan och inte gör nått, Mogge sitter och spelar spel på mobilen Tuwis gör lika dant fast på min mobil.. och ja sitter här.. Social familj va.. hihihihi

Nehe, nått ska man väl kunna hitta på börjar bli väldigt rastlös nu..

Ps: Glöm inte IDOL finalen ikväll.. Jay kommer vinna.. :D

http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00652/idol_stor_jpg_652143b.jpg

 


Smart arsle....

ja vilket jäkla smart arsle ja är... blir så arg på mig sj.. Galen me andra ord.. Ja som ja skrev så är ju korten klara nu ska hämtas imorrn.. Planen va ju nu att bara gå och köpa kuvert och sedan skicka iväg dom.. Men som vanligt så är det problem med detta me.. Kuvert i denna storlek finns inte att få tag på.. :( Blir så arg så ja nästan gråter... Faaan varför ska allt krångla för,,,Är ju sååååå nöjd me injudningskorten varför kan inget flyta på enkelt..
Men på nått sätt så löser vi detta me, som ja oftast gör.. Men bara det att det är så irriterande, eller hur?

Ja ja, körde idag igen, skylt läsning och det gick galant.. Ja är så bra..:D Men denna teori är det som krånglar nu bara.. När ja nu kom hem så körde ja kunskapstestet som ja köpt på körskolan för att plugga hemma och man måste ja 63 rätt av 70.. Och fram tills idag så har ja bara pendlat mellan 54-57 och idag hade ja 60 rätt.. Det artar sig men känns endå väldigt nervöst måste ja säga.. Ja är inte bra i teori varken i "vanliga" skolan eller här lättar och bättre i praktiken.. Ja är helt enkelt en praktisk människa..:D
Men håll tummarna för mig så ja klarar teorin..!! Lovar att era tummar hjälper, lite iaf.. ;)

Idag va ju mamma och hämta Tuwis på dagis hon hade blivit lite snopen men efter en mycket kort stund så hoppade hon va glädje..:D Roligt för henne och för mamma..:D Så dom hade gått hem till oss eller rättare sagt åkt pulka hem.. Och busat för fullt..:D Och fikat me, med tuwis egna pepparkakor.. Mamma åt här me, gillas skarpt.. och så planerade vi inför julafton som vi ska spendera här hemma hos oss, med Mamma, Leffan, Robin, Petra, Martin och Charlie och sj alla vi 3.. Kommer bli mysigt och toppen.. och så kommer tomten på kvällem.. ;)

Imorrn körlektion igen på morgonen och sedan hem och baka tårta till dom som tryckt våra inbjudningskort som ett STORT TACK!!! Blir en rosa marsipan tårta med choklad text.. :D Låter bra va... :D ?

Nehe, sporten på och snart sängen..

Sov gott sedan..

Pöss på er

http://priggles.blogg.se/images/2010/godnatt_93464489.jpg

 



Injudningarna klara, Jippi!!

Jaha snön ligger kvar och idag är det mörkt ute.. Tuwis har inatt sovit lugnare, hon vaknade till vid 4.30 och Mogge bara då över henne till mig.. För han satt fortfarande och tittade på TV.. Galen karl denna..
Jag va så trött så ja la bara på henne täcke och sedan pussa på henne och höll om henne och sedan somna på 2 röda igen.. Och sov ende till kl: 7 imorse då Tuwis sa att hon vill titta på bompa men tala om för henne att det fortfarande va mitt i natten så hon fick sova en liten stund till.. hon la snuttis på huvudet och nappen i munnen och somna omgående och vakna vid 8.30 ist.. Det är bra, det är att sova en liten stund till..:D Mammas tjej.. Hon va nog oxå trött..:D
Dessa dagar har vi ju inte gjort nått speciellt, bra åkt pulka och slappat hemma.. Och även det blir man förslappat utav.. Är verkligen inte van med detta.. Man är ju trött 24/7 tyvärr, när man inte träffar folk, umgås, hittar på saker.. Usch, inget liv för mig att bara vara hemma!! Men skönt imellan åt!! Hihih
Men jag är så social av mig så ja vill ha folk om kring mig.. Mogge och Tuwis gillar det me!! Skönt att man är likadana när man är en familj!



Idag fick ja info innan Mogge åkte till jobbet att injudningarna till bröllopet är klara att hämta, JIPPI.. Men då ännu ett problem.. kuvert till korten.. Det har inte ja tänkt på.. Det är ju en annorlunda storlek på dom så svårt att hitta.. Antingen så får ja köpa kuvert som inte passar som är ett annat format än kortet eller så erbjöd Lina sig att göra kuvert tillsammans med mig så det blir samma ..:D Vi får se om vi orkar sitta och göra så många.. hihihi Knäpp ja e som inte tänkte på det!! Men Men har man inte jobb så skaffar man sig det eller hur?? Hihih

http://www.deskstore.com/WebRoot/Store/Shops/deskstore/461F/D61E/752A/3508/0B75/0A0A/6450/D069/gmund_0020_red.jpg



I em så kommer mamma hit hon ska hämta Tuwis från dagis, då vet ja någon som kommer hoppa av lycka när Tuwis ser Mormor komma in genom dörrarna.. Ja ska till körkskolan och sedan hem igen och umgås med mamma..:D Mysigt!!!

Nehe, ska hoppa in i duschen innan bussen går mot körskolan, ha en bra dag.. Pöss på er



Snö lek..

Jaha, då va det kväller igen.. Skrev visst lite fel i förra inlägget om datumet men det är ju den 8:e idag, eller hur?
Shit alltså vad dagvild man kan va.. Ha Ha Ha Ha

Innan ja gick och hämtade Tuwis så klädda ja på mig alla mina ytterkläder, temobyxor mm och tog med mig sowracern.. Men när ja kom dit så ville hon inte hem.. Så ja höll på att koka av värme..:D Men tog ju bara 15 min innan ja fick me henne ut.. Så när vi väl kom ut så gick vi till pulkabacken.. Hon tyckte det va skoj en kort stund.. Några åk i backen sedan skulle hon gunga och göra allt annat.. Titta på dom andra barnen när dom åkte va mycket roligare.. Men vi va väl ute i ca 2 h och latja.. Sedan gick vi in och åt lussekatter och drack julmust och bara myste..:D

Nu har Mogge nyss kommit hem och vi har ätit middag, och för första gången idag så satte vi på en film.. Lilla Sjöljungfrun 2...

Nu ska ja mysa med min sessa..

Ha en bra kväll.. Pöss på er

http://www.roligaleksaker.com/images/2010/stiga-snowracer-curve-force_118854917.jpg

Sådan snowracer har Tuwis fått fast en röd..

 


Lite fix med bröllopet

Jaha onsdag redan idag kom ja och min körskole lärare på och att det ärven är den 9:e.. Trodde att det va en 8:e... Snacka om att inte ha koll på dagarna för fem ören...:D Hahaha Som ja sa till honom ja gör bara det som står på kalendern.. :D Hahah bra koll.. Ja vet vad ja ska göra när ja ska lämna och hämta sessan på dagis ich det är väl det viktigaste eller? Hihihih

Imorse vaknade tuwis i samma veva som ja gick ner för trappen och ropade efter mig, men ja kunde ju inte gå upp till henne för då skulle hon bli ännu ledsnare när ja måste gå lika snabbt.. Så Mogge klarade av detta bra.. Hon va glad igen efter ca 2 min...:D Skönt och höra att hon inte vad ledsen och ropa efter mig när ja gick.. Mammas snuttis.. Inatt har hon drömt så mycket och gråtit i drömmarna.. Så det kändes inte bra att ha henne i sitt egna rumm så Mogge bar över henne till oss efter en liten stund då vi hade gått och lagt oss..

Körskola idag igen, idag körde vi lite rondellkörning, följa skyltar och vändning.. och ja känner att det verkligen går bättre och bättre för varje gång ja kör och det bör det väl göra.. Ja lär mig så snabbt säger han min körskolärare..:D Och det är bra!!

När ja kom hem så är det plugg som gäller har nu tagit en paus och ringt lite samtal till bla. catering firman som vi troligtvis kommer anlita för att göra bröllopsmiddagen.. Kommer når beställa maten från DelikatessButiken från Linköping.. Vi gillar deras mat, dom är trevliga bra priser..
Så ringde och hörde om våra önskemål gick att genom föra, och det gjorde det.. Det enda som är nackdelen är att vi inte får smaka maten innan.. Kan inte beställa en provtallrik.. Så vi får prata om det och komma fram till nått snarast! Beställer vi innan januari så betalar vi inte för prishögningen som görs då.. Och det är ju bra!! :D
Tänka lite ekonomiskt är bra eller hur? Varför betala mer än vad man behöver!!! hihihi Men ja tror att detta alternativ blir bra.. Nån som har beställt catering från dom innan, kommentera och säg vad ni tyckte och vad ni beställde.!? Är det jätte snällt..
Nu är det oxå bara 170 dagar kvar till den stora dagen, de va nyss över 300 dagar känns det som.. Känner mig stressad och känns inte som ja har 100% koll.. men det är väl så.. Ja vill verkligen ha allt planerat och klart så allt flyter på och det inte blir fel, krångel under dagen!!! Skulle inte va skoj!! Men ja vet att min tärna och toastmaster komm fixa allt så det blir det bästa bröllopet!! Våra bästa vänner!!! :D

Nehe, ska fortsätta plugga lite innan ja ska hämta sessan från dagis kl: 13.00.. Och då ska vi ut och åka pulka har ja bestämmt..:D Och sedan in och dricka varm chocklad och lussikatter..:D Mamma & Dotter mys!! :D Älskar´t!!!

Ha en bra onsdag!!

Pöss på er

Etiketter till bröllopet

Puss klockar...:) Gillas!!

 

http://gastrogate.com/restpics/restid/upload/4641/delikatessbutiken_l.gif

 


Min Tv kväll :D

Idag när vi kom hem från dagis så har vi inte gjort nått.. Vi har bara kopplat av, slagit in lite julklappar till, myst, busat, kollat på film...
Skulle skriva en lista på allt vi har köpt till Tuwis i julklapp men ja kom inte ens ihåg hälften.. 17 klappar ligger klara till henne men fick bara upp 9 st på listan.. Hoppas bara inte ja har så dåligt minne så ja köper två likadana.. :S Vart visst lite så här på kvällen lite hem klickat från Ellos me.. Tuwis behöver mjukis set (alltså zipp tröja och byxor) i samma serie.. Så klicka hem ett rött sådant plysch sett till henne, Mogge fick välja färg och även nya Hello Kitty trosor.. Så 1 till julklapp där..:) Inte ett dugg bort skämd.. hihihi Men det är så det ska vara!!!  Är ju inte klara ännu men snart så..:D

Kvällen har även bestått utan av Handboll Damer Sverige - Tysklad och sverige vann.. :D Jippi.. Bra jobbat!! Mogges kusins sambo spelar ju där, extra skojigt att titta då.. :D

Tuwis ville inte sova i sin säng idag, det va bara våran säng som gällde, men hon fick sova i sin säng. Men pappa fick inte natta henne, då bara skrek hon och va helt hysterisk.. Men när ja kom så vart hon lugn och somnade på 3 min ca..:D Skönt för henne.. hon va så trött.. Men hon vaknade efter ca 30 min och ropade och hon sa då när Mogge gick in:- Pappa, ja drömmer.. Så söt.. Men verkade inte som hon tycjte det va nått bra att drömma.. Snutt ungen..

Just det, tisdag är det idag me alltså min tv-dag... 

19.30 - Halv åtta hos mig
20.00 - Äntligen Hemma
21.00 - Desperate Housewives
22.00 - Couger Town

Kan det bli bättre.. ?? - nee tror inte det..

Ha en bra kväll..






Orättvist

Kom in på en familjs blogg och kunde inte sluta läsa.. Jag fastnade och tårarna bara rann..
Dom hade förlorat sin son i Cancer.. läste om deras kamp, vad denna lilla kille fick genomgå och endå inte klara sig..

http://galenmorsans.blogg.se/images/2010/angel0_88556948.jpg


Livet är så himla orättvist, varför barn.. ??Lider så mycket med dom.. Och som förälder är man makt lös.. Man kan inte läka.. :'( Beundrar föräldrarna att orka vara så starka och klara av att gå vidare!
Jag stödjer Barncancerfonden, gör det du med! et hjälper barn och liv!

http://skonthemma.blogg.se/images/2009/sms-forska-till-72900_35716510.jpg

 

 

 





Utmaning om Tuwas kläder

Visst är det svårt att klä sina små i kylan!
Här kommer en skicka-vidare-lek där vi berättar hur vi klär våra barn i vinterkylan..
Utmana 5 av dina bloggvänner och skriv även vem som utmanade dig!

Charlotte utmanade mig
http://charlottelilja.blogg.se/

När vi ska ut och gå med vagnen eller ut och leka har hon:

- Det är inte så ofta vi går ut med vagn men när vi väl gör det så är det en lång promenix oxh oftast då så går hon nu för tiden men då har hon långkalsonger, mjukisbyxor, tun lång ärmad tröja och sedan en kofta. Fusk skarf, tjocka vantar och sedan overall och en vind och vatten tät vintermössa.
Skorna har hon ett par Viking känger och i det tillhörande ullstrumpor


När vi åker bil:

- Ska vi bara till affären eller liknande så har hon fodrade byxor, täckjacka, fuskis, vantar och mössa.


Ja klär Tuwis väldigt ordentligt och varmt.. Även att hon är ganska stor så rör hon inte på sig så där jätte mycket när hon är ute.. Imellan åt gör hon det men hon älskar att sitta och leka i snön me. När det är jätte kallt över - 15 så har ja oftar dubbla vantar på henne me. Ett bar magiska fingervantar och sedan rigäla vintervantar!

Jag utmanar

Mia med Leo & Max
Fia med Ellioth & Elton
Angelica med Aimee
Annie med Ellie
Lindsey med Alixia





 


Hopplöst!!

Ja idag va ja såå trött när klockan ringde, jag och Tuwis somnade tillsammans vid 22 igår.. Vi sov ju i x antal timmar på dagen..:) Men on hade inte vart så trött på morgonen idag.. Hon har nog sovit så mycket som man kan..:D Skönt för henne me !!

Klockan ringde vid 06.00 imorse skulle ta bussen vid 7.12 så ja skulle hinna till körskolan till 7.50.. 5 o 6 körlektionen ja tog idag kör ju alltid dubbellektioner.. Det är bäst känner ja.. Får ut mest utav det..:D

kort

Idag har vi kört, enkelriktat,rondeller, vägmärken, trafikljus.. Och det känns bra.. Bara det att detta me höger och vänster kan va lite svårt imellan åt.. Hahah Såå störd ja är.. 25 år och missar ibland höger och vänster.. Dåligt eller hur? När ja gör sådana missar så undar ja sj verkligen om man ska ha körkort.. Förutom det så känns det jätte bra och det går toppen.. :D En stor lättnad kan ja lova.. Men önskar verkligen att denna tiden går fort så ja kan få denna lilla rosa lapp i handen!!!


I em så ska vi åka och få se en provlapp på vårt inbjudningskort till bröllopet och det ska bli spännande hoppas att min design funkar bra.. och att det blir så bra som ja hoppas och vill..:D Men det tror ja nog..:D Servettringarna vart ju lika bra som ja trodde men vårt fina monogram på ...:D

Tuwis är nu på dagis och ja ska precis gå och hämta henne, skulle hem innan och plugga lite..

9 dagar kvar tills ja är klar USKA me, känns underbart och skönt att ÄNTLIGEN ha en bra utbildning!!!!

Ha en bra dag allihoppa







Pepparkaks bak

jaha julen närmar sig med storm steg eller hur?  Och det känns inte rikigt juligt ännu tycker ja inte.. :( Jag älskar julen och veckorna innan.. För ja brukar på julkänsla långt innan men dom senaste åren har den tyvärr inte kommit.. :( lite tråkigt.. men iår ska vi fira julafton här hemma hos oss och då hoppas ja verkligen att ja får en härlig julkänsla..:D Men det tror ja.. Den brukar komma smygandes dagen innan då vi sätter upp julgrannen och klär den..

Idag har ja vart på körskolan och det gick mycket bra, inte ett dug oroligt för körningen och uppkörningne men denna teori.. Ja pluggar och pluggar och ja tycker att lär mig hela tiden men får inte fullpott på proven på näten som ja köpt från körskolan! Men det kommer väl har ju inte pluggat så himla länge..,

Idag har ja mått lite halvkasst, jätte trött, illamående, ont i kroppen, huvudvärk ja har mått skit rent ut sagt!! Inget skoj.. Men ja hoppas att det släpper snart.. Vill verkligen inte bli sjuk tack!!!

I em så ha hela familjen Kjellberg och Behrendtz bakat pepparkakor igen, Tuwis tycker att det är roligt en kort stund.. Men desstå roligare att äta sen..:D Men hon är så duktigt att baka!!

Ja och Tuwis somnade i soffan efter pepparkaksbaket i 3 h, snacka om trötta.. Så det ledde ju till att Tuwis inte vill sova nu så hon är fortfarande vaken..

Imorrn om ja dock inte mår lite dåligt så är det körlektion igen, skojsigt.. Man lär sig mer och mer för varje gång och et blir sååå roligt nu när man verkligen kan köra som dom vill!!! Men denna jäkla teori säger ja bara!!! :( Hoppas ja klarar det bara!!

Kvällen här hemma blir slapp och mys..

Lite bilder från pepparkaksbaket och från helgen hos farmor o farfar..:D


 

 

 



Vill du gifta dig med mig pappa?

Ja nu är vi hemma och slappar, Mogge är trött, jag är trött och Tuwis har hur mycket energi som helst.. Gullungen..
När vi kom hem så vart vi inte välkomnade utan shiva.. :( Alla vart oroliga tro det eller ej till och med Mogge.. Mogge gick och letade efter henne ute medans ja och Tuwis letade här inne och packde upp väskan som vi har haft med oss..:D Mogge kom in efter ca 20 min utan shiva.. han hittade henne inte.. Men han gick och rinde på grannen som oxå har katt och shiva brukar springa in till henne..Men hon hade inte sett henne sedan igår kväll.. Men hon hade vart inne i förådet igår kväll ett par gånger och vi chansade på att shiva kanske hade sprungit in där utan att någon sett henne, på samma sett som hon har smittit ut när vi skulle åka tydligen.. Mogge klev in i förådet och det va knäpp tyst men efter ett tag då Mogge ropat på henne så skrek shiva till.. Och hon hade lyckats krypa in i ett föråd. Och dessa föråd är bara stora plåt väggar och dörrar.. Men på nått sätt har hon kommit in och Mogge fick dra ut henne på även det på nått konstigt sett.. Så nu är hon här och vill bara mysa och kela..:D Skrutta!!!

Dessa dagar hos farmor o farfar har vart mycket mysigt och trevligt.. Mycket att prata om och mycket god mat.. Tuwis ville inte åka hem hon ville stanna.. Vi fick tvinga me henne nästan..: Hon trivdes.. Men vi får åka ner mycket oftare!!

Ja som sagt Tuwis har sådan energi just nu, och hon sjunger och dansar för oss i vardagsrummet och leker med dockor och drar i Mogge och säger att hon ska gifta sig med honom på öland.. Och hon försöker få me honom in i garderoben där hon leker att Öland är där.. Mogge följde med tillslut och hon skulle hålla hand och så..:D Såå himla söt hon är..:D
Vi pratade om vårt bröllop hemma hos farmor o farfar och då frågade ja vad tuwis skulle göra på bröllopet och hon svarade:- Ja ska gifta mig med pappa..:D Snacka om att va go..:D

Mammas lilla skruttfia..

Imorrn måndag och det är körlektion för mig, förväntansfull e ja.. Hoppas bara inte att det snöar massa!!

Nehe, ska mysa lite mer familjen och kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik..:D

Ha en bra kväll




Hem igen..

Jaha dessa två dagar bara sprang förbi oss... Vi har verkligen haft det mysigt och mycket trevligt... Mycket god mat och god dryck.. Farmor gjorde en jätte god mat igår kväll med fläskfilé i ugn o ris till då det ska ja göra hemma nån gång :) tuwis åt oxå och har bussat med tjabo och sessan eller prinsessan som hon har sagt :) gullungen!!! Hon va inget blyg för varken farmor eller farfar när vi kom.. Båda fick kramar.. Önskar att vi kunde stanna längre.. Man ses allt för sällan.. Och det va skönt att träffa farmor efter det som har hänt...:( men vi fick mat i oss innan vi begav oss iväg... Tuwis sov till 9.30 imorse så länge har hon väl nästan aldrig sovit och speciellt bär vi e borta..Menton kände sig trygg kanske... Tog massa kort kommer senare sitter nu i bilen.. Idag e det inte lika bra väder.. :/ Ha de Pöss

På väg :)

Japp nu är vi på väg ner till farmor och farfar..ska bli skoj och mysigt:) vi kom i väg lite senare än planerat men vi är ic Väg iaf och det är huvudsaken :)vägarna är hittills jätte fina och det har gått jätte bra:) solen lyser och det är några grader kallare än vad det e hemma:) jätte fint är det längst vägarna :) Det vart ju iaf rätt folk som gick till final igår idol..eller vad tycker nu? Ha en bra lördag:) pöss på er

Skratt, skratt och mer skratt

Ja nu mellan idol och idol utröstningen så har ja och Mogge suttit inne på youtube och kollat på gamla klipp som vi verkligen gillar och skrattar åt lika mycket varje gång..
Ja garvar så ja tjuter och Mogge skrattar åt mig imellan åt... Skratt anfall på hög nivå.. Men såååååå sjuk skoj...

Delar med mig av några klassiker som ja garvar så tårarna sprutar till:

 

 

 

 

 

*asg*

 


Dåligt

Japp shit vad dålig jag har vart att uppdatera bloggen, men jag har vart såå trött i veckan måste ja då försvara mig..:D

Har jobbat A-turer hela veckan som betyder 6.45-15.15 och sedan tagit hand om hemmet efter det så då får man va trött va.. klockan har ringt kl: 04.50 varje dag..... *gäsp* Så imorrn ska det bli skönt att inte behöva vakna så tidigt.. :D

Jaha veckan har annars vart lugn, igår torsdag så är ÄNTLIGEN vigselringarna betalda och beställda och iväg skickade för gravering.. Såå skönt att vi äntligen har bestämt oss och att det är klart.. Kan bocka av ännu en sak på bröllops listan.. :D

Idag va det ju även sista dagen på praktiken uppe på BAVA, det kändes mycket tråkigt.. Det har vart 5 veckor fulla av lärorik info och bra människor och roligt jobb... Verkligen nått ja skulle kunna arbeta med.. Ja bjöd på kladdkaka och grädde.. Och det vart mycket uppskattat utav både kordinatoor, ssk,bsk och läkarna bra bra!! :D


Nu på kvällskvisten har vi ätit tacos och Tuwis är så duktig när vi äter det hon äter oxå en "rulle" med grönsaker och kött i.. Mjuktbröd alltså!! Hon tycker det är jätte gott och så säger hon när vi frågar om hon vill ha som mamma och pappa: - mm det vill ja, ja är en stor tjej nu.. Så söt eller hur!? hihi Mammas gullunge

Nu är Tuwis och Mogge precis uppkommna från badet och ska se om ja kan få på Tuwis nån pyjamas om en liten stund, brukar blir lite kamp då..

Imorrn åker vi till min farmor och farfar nere i blomstermåla, det ska bli mysigt och skoj och få träffa dom.. Och Mogge har inte vart nere hos dom nån gång ännu... Så skoj.. Men ska köra mycket försiktigt och hålla avstånd.. Och vi ska ha med oss massa filtar, mat och bra kläder ifall nått skulle hände men det hoppas vi inte...


Nu pyjamas tajm, glöm inte IDOL ikväll... Kvartsfinal..:D

Ha en trevlig fredag

Pöss på er


 




101201

jaha, snart är detta år slut me, va munter ja låter va... hahah..

Idag på morgonen så va det inte skoj kan ja lova er, ja skulle ju me 06.00 bussen går alltid ut i tid så ja verkligen hinner me den.. Så va ute vid 05.50.. termometern stod på -18 grader.. Då är det bara lite kallt eller hur?? hahah Svin kallt..Brrrr.. Men tror ni denna buss kom då, neee fasan ja visste inte vart ja skulle ta vägen.. Ja frös så ja höll på att gå i bitar, men till slut efter ca mååååånga minuter av väntan så kommer nästa buss som även den är lite sen  och när vi väl kliver om bord på den så är värmen söder så det va nästan kallare på bussen än vad det va ute.. Ja kände inte mina fötter kan ja lova er och ja va så arg och trött och frös.. Gick ju inte all behålla värmen... Och när man ringer Östgotatrafiken senare på fm så får man till svar , -  ja man får räkna med att det är förseningar och att inte bussarna kanske funkar lika bra.. Men va faaan.. säger man så.. Varför ska man då åka kommunalt.. Ja orkade inte tjafsa ja va så less på dessa jäkla bussar..
Så imorrn är det samma buss ja ska ta och imorrn ska ja sätta på mig termobyxorna så ja förhoppningsvis inte är jätte kall ifall det blir förseningar igen.. Som ja är säker på att det kommer bli.. Blir galen..
Så idag går dagens ris till Östgotatrafiken och bussarna...

Annars har dagen vart bra, jobbat fram till 15.30, hämtade Tuwis sedan på dagis med Mogge och sedan åkte vi hem till pappa o Gun och Tuwis fick en förtidig julklapp idag, en snowracer och en hjälm... Jätte fin.. Tack så mycket!!

Imorrn betala ringarna förhoppningsvis.. Hoppas dom har kommit..:D Och hoppas inbjudningarna är klara snart!! Blir lite stressad faktiskt!!! Men men...!!

Nehe, sängen kanske.. klockan ringer 05.00... *gäsp*

Nattis på er


http://www.corren.se/img/2009/6/9/4910063.jpg


http://www.visitlinkoping.se/upload/images/img_20090402112837/Resa_buss_ostgotatrafiken_topp.jpg

 

 


RSS 2.0