Brud frisyr...

Ja idag lördag, fick sova fram till 8.30 imorse, skönt.. Sedan va det bara upp och göra frulle.. Mogge åkte iväg och hjälpte sin farbror att flytta.. Och kl: 11.30 så kom Tina, Lea och Milla hit och myste lite..
Vi fikade och snacka massa skit.. skoj.. Vi kom även på att vi känt varann i 10 år nästa år.. :D Hihihi va fort tiden går..:D
Milla hade även med sig vissa av sina hår saker för att pröva olika frisyrer, jag är lite velig vet inte riktigt vad ja vill ha för brud frisyr.. Omständig..
Men Milla prövade massa olika, ska ju stå modell för henne o hennes företag i vår innan vårat bröllop med min brudfrisyr.. Och har nu kommit på vad ja vill ha kommer bli toppen bra..:D Nöjd redan nu innan den är ordetlig gjord..:D

Nu är det kväller snart och då kommer Annie, Nettan och Ellie hit på våran årliga pyssel kväll.. Men iår blir det inte några pepparkakshus, tyvärr.. killarna ville inte det och barnen kan ju inte vara med tyvärr.. Men apelsiner blir det iaf..

Nu snart kommer dom, ha en bra kväll nu...

Pöss på er


http://blixman.blogg.se/images/2007/jul10_1194896544_50160.jpg



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0