Inte kom till ro.. :(

Min lilla prinsessa hade så mycket funderingar, och va verkligen på mys humör ikväll.. Så hon kunde inte somna.. Våran lilla snutta!!En helt underbar liten filur måste ja säga.. Henne har vi verkligen lyckats bra me.. I mellan åt är hon lite "lill gammal" men på ett charmigt sett och hon är ju så underbar så det finns inte..
Vad skulle ja göra utan henne, det vet ja inte.. Kan inte komma ihåg hur livet va innan man blev mamma.. Vad gjorde man? Hur såg ens rutiner ut, hade man ens några?
Det bästa som har hänt i mitt liv är Tuwa, hon är min egna prinsessa.. Hon gör mitt liv komplett.. Utan henne och Mogge vet ja inte vad värden kunde göra för att få mig att må så bra som ja gör när dom finns i mitt liv.. Dom är mitt allt!! Min lilla fina, underbara och perfekta familj.. Och snart är vi man och hustru me... Underbart!!!

Tuwis somnade i min famn inne i våran säng, helt underbart mysigt.. Hon kom ut i soffan när hon hade legat i våran säng en stund och kollat på film.. Och tog mig i handen och sa - mamma ja vill mysa med dig.. Hur härligt är inte det att höra och ja tackar inte nej. Tiden går ju så fort så snart är hon 16 år och vill inte ligga och mysa med mamma. Så bäst att passa på, eller hur? Ja menar hon är snart 3 år och dessa 3 år har verkligen rusat förbi, känns som ja födde fram henne för 1 år sedan eller liknande.. Så snart så kommer tonåren me.. *ler stort*

Nehe, nu ska ja krypa ner under filten och dricka mitt vatten och pussa lite på sambon.. :D

Ha en mysig kväll..

Pöss på er

 


Kommentarer
Postat av: Gille

Låter Underbart :)

2010-12-29 @ 00:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0