Smart arsle....

ja vilket jäkla smart arsle ja är... blir så arg på mig sj.. Galen me andra ord.. Ja som ja skrev så är ju korten klara nu ska hämtas imorrn.. Planen va ju nu att bara gå och köpa kuvert och sedan skicka iväg dom.. Men som vanligt så är det problem med detta me.. Kuvert i denna storlek finns inte att få tag på.. :( Blir så arg så ja nästan gråter... Faaan varför ska allt krångla för,,,Är ju sååååå nöjd me injudningskorten varför kan inget flyta på enkelt..
Men på nått sätt så löser vi detta me, som ja oftast gör.. Men bara det att det är så irriterande, eller hur?

Ja ja, körde idag igen, skylt läsning och det gick galant.. Ja är så bra..:D Men denna teori är det som krånglar nu bara.. När ja nu kom hem så körde ja kunskapstestet som ja köpt på körskolan för att plugga hemma och man måste ja 63 rätt av 70.. Och fram tills idag så har ja bara pendlat mellan 54-57 och idag hade ja 60 rätt.. Det artar sig men känns endå väldigt nervöst måste ja säga.. Ja är inte bra i teori varken i "vanliga" skolan eller här lättar och bättre i praktiken.. Ja är helt enkelt en praktisk människa..:D
Men håll tummarna för mig så ja klarar teorin..!! Lovar att era tummar hjälper, lite iaf.. ;)

Idag va ju mamma och hämta Tuwis på dagis hon hade blivit lite snopen men efter en mycket kort stund så hoppade hon va glädje..:D Roligt för henne och för mamma..:D Så dom hade gått hem till oss eller rättare sagt åkt pulka hem.. Och busat för fullt..:D Och fikat me, med tuwis egna pepparkakor.. Mamma åt här me, gillas skarpt.. och så planerade vi inför julafton som vi ska spendera här hemma hos oss, med Mamma, Leffan, Robin, Petra, Martin och Charlie och sj alla vi 3.. Kommer bli mysigt och toppen.. och så kommer tomten på kvällem.. ;)

Imorrn körlektion igen på morgonen och sedan hem och baka tårta till dom som tryckt våra inbjudningskort som ett STORT TACK!!! Blir en rosa marsipan tårta med choklad text.. :D Låter bra va... :D ?

Nehe, sporten på och snart sängen..

Sov gott sedan..

Pöss på er

http://priggles.blogg.se/images/2010/godnatt_93464489.jpg

 



Kommentarer
Postat av: Mamma

Men du lilla gumman kan dom inte ha kuvert på så kallade posten de har ju en massa sånt..



Ja det är såå skoj att få vara med lillsnutta hon är ju så lik dig när du va liten pidant å tjurig om det inte går som hon vill hihihi sååå underbar.



Ja julen ja hihihi ska bli mysigt, jag har tvättat duken nu så den är fixad te julen.

Kanske kan ta å fixa te lite i helgen lr början på nästa vecka. Lördag nästa vecka kör vi alla möbler.



puss & kram Mamma

2010-12-09 @ 23:13:20
Postat av: Frida - på gården brevid :-)

Hör med Scrapbooking-butiken!

2010-12-10 @ 12:45:21
Postat av: Emma

Leta på nätet efter "vikmallar" till kuvert... Det finns hur mycket som helst!

2010-12-10 @ 22:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0