Va folk...

Idag så vart det ett varv på IKANO för att mogge skulle ha en skjorta till nyår och ja ville oxå ha nått fint till nyår men gå med en liten unge bland allt detta folk gör mig nervös kan ja lova.. Livrädd för att hon skulle komma bort, ja släpper inte blicken från henne kan ja lova.. Usch vad otäckt.. Vi hittade varken vit skjorta eller nått fint till mig men kom hem med 2 par strumpor och 2 tröjor till Tuwis, för hon behövde verkligen det, eller inte.. Hahahaha Men men dom va billiga och fina.. Nöjd.. Och vi träffade även våra bästa vänner och tog en lunch med dom, mycket trevligt!!
Shit vad mycket folk, säger ja bara, kan inte släppa det... Hoppas folket minskar lite tills fredag då ja ska gå en stund sj me Tuwis på IKANO medans mogge är och klipper sig..

När vi kom hem på em så gjorde vi massa skoj, vi damsög, bäddade rent i tuwis säng så nu ska hon sova med sitt nya påslakarn o kudde som hon fick i julklapp och sj är det Hello Kitty, vi åt och vi lekte massor på Tuwis rum.. Vi spelade spel, lekte affär och doktor.. Såå skoj att leka med henne..:D Spela spel är super skoj för hon förstår reglerna och vill lära sig.. Hon bara suger åt sig lärdom och info.. Super skoj.. Mammas duktiga tjeja.. Vi har ju lite olika sel som vi växlar mellan. bla. memo, fisk spel, fånga ballongerna, och plask! Vem kommer först.. roliga och bra barn spel,, at rekommenderas!!!!

Nu på kvälls kvisten så va pappa o gun här en sväng och fikade och kikade in tuwis ny möblerade rum och våra vigesel ringar, dom tyckte dom va fina och det tycker ja me..:D
Mysigt!

Nu mys i soffan och tv..

Ha en bra kväll

Pöss på er

http://www.dodde.se/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/8/0/8007097.jpg

 

http://www.alltomsallskapsspel.se/img/spel/big/4b0eb728-74b8-489c-a3ce-0ec4ebb72919.jpg

 

http://images.pricerunner.com/product/100x100/175921964/Kaernan-Spel-Memo-mitt-foersta.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0