Vilken mys söndag

söndag idag och tredjeadvent.. Och det börjades med en rigäl sovmorgon.. Tuwis väckte oss kl: 10.00 imorse, det är lyx eller hur? hihihih
Efter det mys frulle, äntligen än en frulle där hela familjen är samlad.. Underbart mysigt!!!
Tuwis hjälpte mig att tända det 3:e ljustet i adventljustaken.. Hon gillar verkligen att hjälpa till.. Sedan fixa iordning lite och sedan klädde vi på oss och ut i pulka backen.. Shit va skoj det är.. Vi tog med oss snowracen och pulkan.. Och drog bort till backen och körde gärnet.. Tuwis är ju så duktig att åka sj, Mogge och Tuwis byggde ett hopp som dom körde i.. Shit vad dom flög..:D Och vi tävlade i backen.. Hde glömt bort att det va så här skoj..:D Hahah Va vi skratta.. Ja och Tuwis gjorde snöänglar, det va ju ett X antal år sedan man gjorde.. Synd att det inte va kramsnö så man kunde göra en snögubbe..Men vintern är inte slut ännu..
Vi va ute i några timmar och Tuwis vart så trött så nu ligger hon och sover i soffan, men måste väcka henne tyvärr annars somnar hon inte ikväll och vi måste åka till IKANO en sväng för att komma vita leggings till snuttan till pepparkaksklänningen och lucia tåget imorrn.. Ser verkligen fram emot det.. Ska bli mys och skoj!! Och Tuwis går och sjunger jullåtar hela tiden och där imellan Manboy...:D

Nehe, väckning nu och sedan en svänd i bilen då..

Ha´de

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0