Corren... Hmm

Natten har vart lugn och skön, Tuwis kom ingåendes till oss självmant och väckte oss och villa sova mellan mamma & pappa..Mys.. Men kom in utan snutten.. Och den brukar va prio 1. Men tror hon glömde bort det helt och hållet. Så hon somnade utan.. :D
Tuwis och ja gick upp och lät Mogge få vila lite, gick upp och gjorde frulle och då kom Mogge upp helt plötsligt även att han hade tid att vila..

Jag hade ju skickat in 2 olika annonser till Corren och deras Alla Hjärtans Dag sidor.. Med bild.. En till Tuwis och en till Mogge..
Men dom fanns inte, eller Tuwis fanns men inte med bild.. Fasan va arg ja blev har faan betalt 59:-/st för dessa annonser och så är dom inte me, dåligt eller hur!? Så ska ska ringa corren nu snart och prata med dom.. Ja blir galen..Jaaah!!!!

Idag tror ja inte vi kommer göra så många knop, måste till apoteket och inhandla lite mer medicin till mig, blir nog kasnke en sväng till ekängen för att hälsa på mormor och morfar.. Tuwis vart ju så ledsen här om dagne när ja prata me moffa och inte hon fick.. Snuttan..

Kvällen komme4r bestå utav mys mat, lövbiff och tatis som Tuwis säger, lite gosse, cola och chips och Melodifestivalen.. Och Tuwis kommer troligen få va uppe en liten stund som förra lördagen .. Hon gillade melodifestivalen och tyckte det va så mysigt och sitta uppe me Mamma & Pappa me tända ljus och bara mysa... :) Hihihi

Vad händer för er än lördag som denna.. ???

Pöss på er

Tuwis Annons i corren idag:

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0