Duplo, rör inte pappa leker.. :)

Eftermiddagen har vi gjort nått, jag träffade ju tjejerna innan jag åkte hemmåt vi tog en lunch på waynes.. trevligt.. Ser verkigen fram emot fredag då det är tjejkväll med mina egna tjejer.. :) Älskar er!!

Mogge kom och hämtade mig vid 12.45 och vi åkte och hämtade Tuwis på dagis som vanligt vid 13.30.. När vi kom satt Tuwis och lekte med dockor från dockskåpet.. Hon va helt inne i det.. Men sken upp som en sol när hon såg att vi kom.. Och slängde sig runt halen på mig.. Gör mig verkligen så varm i hjärtat..

Dagis sa att hon va lite kall om fötterna när dom hade kommit in på fm , men som vi sa det e hon alltid.. Och barn i den åldern rör inte på sig så enormt mycket så dom kan värma upp fötterna.. Tuwa har ett par jätte bra skor med tillhörande strumpor som ska va varma.. Men iaf vi åkte efter dagis och in handlade ett par nya mokasiner till henne som hon kan ha på dagis och sätta på sig när dom kommer in för att snabbt bli varm igen.. :) Kalas bra!!

Så det vart ett snabb varv på ikano huset, hon e ju så duktig hon gick hela tiden och lyssnar verkligen på oss  nu för tiden.. Inget skrik eller gråt när vi ska gå, eller när inte hon vill samma som vi.. Hon vet mycket väl att det inte lönar sig att gråta eller skrika då är det vagnen som gäller.. Vi har nog vart ganska hårda på den fronten.. Visat från början att det inte är nån idé att slänga sig på golvet och bete sig illa, då får man inget.. Och det blir bara tråkigt om man inte lyssnar på mamma och pappa.. Men man måste ju ändå ge dom lite frihet och visa att man litar på dom.. Annars tror jag att det blir fel i längden.. !!

När vi kom hem igen så började vi skratta igen, glömde skriva det här ovan. Men Tuwis såg inte klok ut när vi hämtade henne från dagis.. Ska kläder sitta så här..Hahahahhahahah men varför?? Vad e det för nån som sätter body ovanför byxor, herregud... Nästan så man vlir lite irriterad!!

ja ja , vi kom hem gjorde mat, under tiden ja gjorde det satt Mogge och Tuwis och lekte med duplo, eller rättare sagt Mogge lekte., Han bygde ett stort torn med nästan alla klossar och som Tuwis sedan fick välta.. Och Mogge va verkligen inne i det... Tuwis fick inte röra inte ja heller.. Han va helt inne.. ahahahhahahah
idag bjöds det på kyckling, ris och sås.. Tuwa älskar det och även ja, efter maten slängde jag både karln och dotter i baden medans jag tog hand om köket efter maten hängde tvätten och tvättade åter igen en maskin..
Sen vart klockan 100 och Tuwis ville kolla tv innan sängen och det vart Ice Age, hon ville se kotten..

Nu kom Mogge precis ut och hon sover, peppar peppar...

I kväll blir det inget plugg, är klar med allt , eller grupparbetet kvar men det ska vi sitta med imorrn i skolan..

Ska krypa ner hos Mogge under filten... Myys

 



Ha en mysig Onsdags kväll...


Kommentarer
Postat av: Annie

Men gud;-) stackars Tuwis, undra om hon hade gått så länge, hihi. Lilla gympa-tjejen!!

2010-02-10 @ 20:43:07
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: Anonym

Spelar väl ingen roll om bodyn sitter under eller utanpå byxorna?

Det är bättre att ha t-shirt och underbyxor på dem, när de blivit lite äldre.

2010-02-11 @ 00:16:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0