Godkänd

Nyss hemkommen efter en heldag i skolan, det va länge sedan.. Men den har inte vart så ansträngade på det planet iaf.. Morgonen började med att läraren vart lite arg och besviken.. Många va det som inte kom idag.. Sket i det, så redovisningarna vart si och så.. Det va inga hela grupper me.. Den tredje perosnen i min grupp kom inte men vi redovisade iaf och det gick galand.. Vi va den enda gruppen som vart godkända och får göra ett munligt slutprov på fredag.. Och det känns skönt..
Mitt i redoviningen så började magen kännas, det vart värre och värre.. Tog ju en smärtstillande i morse det första ja gjorde imorse när ja kom till skolan för att ja kände av den redan då..
Vid halv 12 så va det inte bra, ringde upp till mottagningen men dom har ju telefontid mellan 8-10 så ringde växeln och tänkte om ja kunde bli kopplad iaf coh så ja kunde få prata med nån, för dom har sagt att det bara är att ringa lr komma upp.. Men då fick ja till svar av henne i växelt: - Nej, det kan ja inte för dom har telefontid mellan 8-10 så du får stå ut tills imorrn.. Ja la bara på, letade upp deras mail ist och mailade men dom har inte ringt ännu.. Men ja tog ännu en smärtstillande vid 12 och den har hjälpt så smärtan e borta.. Och hoppas att den förblir det.. Usch!!!

Får se hur em kommer bli, om smärtan kommer tillbaka så stannar vi hemma annars så blir det storhandling som vanligt på måndagar..:)

Imorrn skola igen, då drar kursen omvådnad igång, kommer bli skoj... :)

Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Tant Ulrika

Ny tokspännande tävling hos Tant..



http://uj76.blogspot.com/2010/02/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_16.html



..med chans att vinna ett presentkort från en mkt braig barnbutik =)

2010-02-16 @ 14:27:15
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0