Ja vet, dåligt..

Mm ja vet har inte bloggat idag, men beror på att ja kom inte in på nätet i fm i skolan, och så har det vart full rulle här hemma..

Ja somnade igår när ja sövde Tuwis vid 20.00 kom ut till Mogge vid 21.45 tiden och sa att -nej, va trött ja är går och lägger mig hann nog inte mer än nudda kudden så sov ja.. Och hela natten fram till 7.30 imorse.. Sååå underbart skönt kan ja ta och tala om.. Vaknade av en söt och gosig tjeja som ville upp och äta frulle.. Pappa gick upp och gjorde det åt oss.. Ja gjorde i ordning mig för skolan..
Mogge körde mig till skolan, ringde även US mag och tarm avd, ang att medicinen hjälper inte så ja behöver nått annat.. Fick prata med mig egna sjuksöterna, hon pratade med min läkare och ringde upp på em och kom med det beskedet ja INTE ville.. Ja ska öka min kortison behandling ingen och bli ännu svullnare.. Och spy när ja ser mig sj i spegeln.. Så 6 veckor till ska ja äta detta nästan lika länge som ja ätit det denna gång 2 veckor mindre.. Så undrar ni varför jag är tjocker och svullen i ansiktet så är det därför.... :)

Va idag iskolan igen 2 dagen irad, kors i taket va.. Va upp start på ny kurs Omvårdnad, så det vart mycket teori och huvudet vart tugnt kan ja lova.. :D Men det gick bra.. Mogge kom och hämtade mig och vi prata det lite löst om kyrka och åkte och tittade på en som vi gillade väldigt mycket båda två.. Men vi får se..

I em så va Tuwas farmor här vi åt semla, men det va inte så gott som ja ville det skulle va, tyvärr..Mycket bus och berättade även den nya nyheten.. Men dom visste redan.. ;D Men hoppas att dom vart glada för våran skull och det tror ja och hoppas att alla är det våran släkt och alla vänner..

Imorrn skola igen, uppstart av ännu en ny kurs, social omsorg, ska bli skoj.. Men börjar även bli lite stressad inför slutprovet i psykologi på fredag men det ska nog gå bra får ju göra det muntligt..:D

Nää nu ska ja kolla på Bygglov..

Ha en bra tisdag


Kommentarer
Postat av: fanny

krya på dig tjejen!!

2010-02-17 @ 13:52:33
URL: http://fannydorch.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0