Kräksjukan bläää

Vi har inte åkt på den men det går på Tuwis dagis så vi håller henne hemma för att slippa.. :)

Idag har jag vart i skolan på uppstart av nya kursen social omsorg.. Den verkar väldigt roligt men mycket att hålla reda på.. Fick en sådär uppgift vi ska läsa en gammal bok o resencera den.. Hmmm ja som läser såå många böcker.. eller inte.. !?

Mogge kom och hämtade mig idag och vi va och tittade på den kyrkan vi inte hann igår.. Så nu har vi alla fall bestämmt oss vilka 2 det står mellan..

I em så kommer Annie, Fredrik och Elliot på besök och ska fika så ja ska snart göra en sockerkacka för vi har inget annat att bjuda på.. :D hihihi

Kvällen hoppas ja att ja kan plugga lite inför provet i psykologi inför fredagen.. Måste verklien klara det.. :D Håll tummarna..

Nää ska ut och baka lite..

http://2.bp.blogspot.com/_JPNxy8Jnyog/RxUhD2n3sMI/AAAAAAAAAQU/wkQJLEkDBHE/s400/sockerkaka.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0