Lördagen är förbi..

Förmiddagen har vi spenderat hemma, med massa bus, massa lek och mys.. Vi har målat, lekt me duplo, puzzlat och lekt me kloss puzzel.. Läst böcket och sjugit ja vi har nog gjort allt man kan.. Har vart en super mysig och underbar förmiddag med mina finaste..:D

Eftermiddagen spenderade vi ute i ekängen och tillsammans med pappa & gun... Vi kom dit och Tuwis vart som vanligt överlycklig..
När vi kom dit så fick Tuwis packet..Alla Hjärtans dag paket.. Hon fick, 2 st örngott, en vit tunika, 2 set tröja + byxa och en tröja till och självklart lite gosse.. :)
Jätte fina saker, Tusen tack!!!

Vi fikade och Tuwis busa med din dockvagn, och busa med morfar som sprang och jagade henne.. hihi Och hon asgarva.. :) hihihi...
Pappa vart rastlös så vi packade på oss lite kläder, och satte oss i bilen.. Men Tuwa bestämde att mormor skulle åka med henne så ja fick åka med pappa,, men mig gör det inget.. :)
Vi åkte ner till Tornby en sväng gick in på Toys´r´us kollade på lite födelsedagspresenter till snuttan som snart fyller..:P hihih Pekade ut lite vi önskade oss.. hihih Sedan så tog vi ett varv inne på IKEA och vi vart bjudna på mat.. mumma.. Tusen tack igen..
Sen va det dax att bege sig hemmåt men ett snabbt stopp på maxi för att köpa lite gosse till melodifestivalen.. Och Tuwis fick en pulka av mormor gun o morfar.. Tack tack.. Och hon vart galen när hon inte fick åka i den inne i butiken.. Och ja som har sagt hela tiden att Tuwa hon blir aldrig arg eller beter sig i butiken men det fick ja igen ganska snabbt.. Hmm
Hihihi

Men nu sitter vi här hemma och kollar på melodifestivalen, jag har precis sövt Tuwis, hon va ganska trött, men verkar ändå inte vilja somna ordentligt.. Så Mogge tog nu över en stud se om han lyckas bättre än mig idag..


Nää lite melodifestival nu då, hittills tycker ja inte det har vart nån bra låt, eller vad tycker ni.,..

Ni glömmer inte att rösta heller va?? Ni har tills imorrn på er.. Så hjälp mig att vinna detta.. :)


Lite bilder från våran dag... :

 

 

 

 

 

Alla hjärtans dag pressenterna från Mormor gun & Morfar

 


Kommentarer
Postat av: Annie

Fina bilder! Jag hittade båda annonserna men ingen hade bild!! Elliot var med på bild. Spännande och stor dag imorgon:-) masssa massa kramar!!!

2010-02-13 @ 21:38:33
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: mormor

hmm nä det har hon inte fått av sin MORMOR..

2010-02-13 @ 21:48:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0