MVG

Jag satt i skolan i ca 40 min innan provet började, ja va så nervös...,provet började ja tyckte att det va svårt och att jag inte klarade mig bra..ja tappade massa olika begrepp...skulle få betyg på provet och även ett slut betyg på hela kursen på em...jag har vart inne ett antal gånger av nervositet o nyfiken..ja trodde verkligen att jag sänkt mitt betyg till G efter provet..för deg kände jag att det gick åt helvete... Vi hann mycket imelkan betyget kom, vi åkte ett vab till ljungsbro och till mogges mormor o morfar...vi fick fika o dessa goda kakor..Tuwis sprang runt i busa för fullt..lite blyg i början men det vart Bättre...på genvägen gick ja in på fronter o kollade om läraren skrivit ett betyg och det hade hon...På provet så hade jag mer än VG och i slutbetyg fick jag MVG förstår ni...MVG i slutbetyg på hela psykologi kursen...Jippi..jag vart så glad o stolt så jag började gråta.....Bra va??? nu har vi nyss ätit taco gratäng sitter o kollar på emilme tuwis.. Innan det e sängen för henne...sedan e det let's dance och kl.22 så lör Kalla och det får man ju inte missa:) Ha en mysig fredag!! Pössar på er

Kommentarer
Postat av: Annie

Grattis gumman! Du är jätteduktig, fortsätt så nu ;-) kram på er!

2010-02-19 @ 20:57:47
URL: http://minitass.blogg.se/
Postat av: Fia

Jättestort Grattis!! Grymt!! =)))

2010-02-20 @ 11:48:10
URL: http://lillfia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0