Mysig eftermiddag

Denna eftermiddag har verkligen vart super mysig,, En underbar familje dag.. :)

Vi hämtade Tuwis från dagis vid 13.30, när vi kom in så hade dom musik på och Tuwis stog och rörde lite på sig...hihihi så söt..Vi hade pulkan med oss till dagis och det vart hon glad över kan ja lova.. :D Vi va ute i 1,5 h efter dagis.. Vi åkte pulka, kastade massa snö, soppade gången vi gungade och kastade boll.. :) Helt underbart och det va inte så kallt heller för solen lyste och gjorde oss varma..
Vid 15.00 så gick vi in och käkade lite mellis eller Tuwis va jätte hungrig åt 1,5 macka, 2 skålar me yougurt.. Inte illa.. Efter mellis så satte vi oss faktiskt en liten stund framför tv:n och tittade på Tingeling och då menar jag en liten stund ca 20 min sen vart ja rastlös och började gå och pilla i lgh så Tuwis kunde inte heller sitta stilla så hon och ja gick in på hennes rum och började lägga puzzel och det övergick till att vi lekte med duplot.. Det är så skoj tycker även jag.. Mogge låg kvar i soffan tack vare att han inte mår riktigt 100.. Han mår illa och känner sig helt lam i kroppen men det dröjde inte länge tills kan kom in när han hörde att vi tagit fram duplot.. hihihi En riktig duplo pappa... :) Så det han önskar sig när han fyller e duplo klossar så han kan bygga höga torn... hahahaha *Skämt osido*
Ja började me maten bjöds idag på Mousakka, det va riktigt gott.. :)
Tuwis fick i dag ett Alla Hjärtans dag kort av mormor o morfar och hon vart helt lyrisk, och gick och tittade på det.. När ja sa att det va från moffa o momo så tjatade hon om moffa.. Och hon vart lite ledsen när ja sa att ja hade pratat o tackat för kortet me moffa i telefonen då skulle hon me ringa moffa.. Men ni ses på lördag förhoppningsvis.. :) Om ni alla e friska.. Gun och Mogge.. :D Krya på er!!

Medans ja höll på me maten så satte sig mogge och lirade lite gitarr och ja gav då Tuwis hennes gitarr och dom lirade ihop.. :) hihihi Så söta.. Tuwa hade inget tålamod men lite spela hon.. :D

Nu sover sessan, hon sonade ganska snabbt men ja fick pilla henne ihåret, det är så mysigt..
Imorrn är vi lediga alla tre och vi sa mysa på morgonen har ja bestämmt, sedan ska vi stor städa lgh, ut och leka i snön lovat Tuwis me att vi ska hinna baka... Sedan ska ja på tjej middag hemma hos Lina.. :)Hur trevligt som helst..:

Nähe, ska titta lite på tv:n, blir ju mest att man sitter me datorn iknät men inte ikväll, ska försöka iaf.. ;) hihihi

Ha en bra torsdags kväll

Och ni , ni har inte glömt bort Alla Hjärtans Dag på söndag va,, för det har inte ja iaf... ; )

MÅSTE ÄVEN PÅMINNA ÄVEN OM NI TYCKER JAG ÄR TJATIG
RÖSTA GÄRNA PÅ MIG GENOM DENNA LÄNK
1 RÖST/DAG

Min gitarr tjej

 

Mina finaste... :D

Älskar er Massa!!

 

Ja & Tuwis idag när vi va ute och busa...

Oslagbara!!

 


Kommentarer
Postat av: BaraKids

Vilken fin blogg du har! :)

2010-02-11 @ 20:21:28
URL: http://barakids.blogg.se/
Postat av: BaraKids

svar tackar så mycket!



du är förresten dagens bloggtips! :)

2010-02-11 @ 21:04:58
URL: http://barakids.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0