Onsdag

Idag har ja vart i skolan, och det har vart en lång och jobbig dag, har ju lite nackspärr så den jäkeln har värkt hela dagen,, Men inget som har hindrat mig.. Vi satt ju kvar i skolan me och tittade på en film ang stress våran grupparbete... Den va inte så bra som vi hade hoppats tyvärr så efter 1 h så stänge vi av,,, Kände att vi inte fick ut mer.. Under filmen så började en sådan huvudvärk på mig så det va sjukt.. Vet inte vart ifrån den kom men det gjorde den och värre vart den kan ja lova.. Mogge och Tuwis kom och hämta mig i stan efter Mogge vart och hämtade Tuwis på dagis.. För vi va tvugna att åka och handla lite bröd och tvättmedel..
Så Maxi vart det, men inget bombhot idag, skönt.. Så idag fick vi se våran älskade butik.. hihihih Annie.. :)

Vet inte riktigt vad dom gör på Tuwis dagis, för Tuwis har så himla mycket energi även att hon vart där flera timmar... Hon hoppade och skuttade runt inne på Maxi och va på det bästa humöret.. Fick iaf bekräftat imorse av en annan mamma på dagis att dom aldrig är ute.. Det e ett "grönt" dagis och när vi sökte dit så stod det klart och tydligt och det va det vi fastade för att dom kommer va ute mycket även vilken årstid det är.. Mycket lek i utomhus miljö.. Men ja vet inte om det va på ett annat dagis, för här är dom aldrig ute.. Blåser det lite, är det snö, lite kallt , regnar så är dom inte ute,, Då har dom alltid någon ursäkt... Dåligt tycker vi.. Barn behöver va ute.. Eller hur? Vem mår bra av att sitta inne hela dagarna..
Så idag när vi kom hem från Maxi så bara klädde vi på henne lite mer kläder och oss själva så tog vi pulkan och gick ut och lekte i 1h ca.. Gick bort till pulka backen, Mogge åkte i Tuwis bebis pulka och en gång på magen ner och en gång till me Tuwis.. Men Tuwis vart rädd, kanske lite stor backe, vet inte för hon vart verkligen rädd.. Men sen älskade hon när vi hade snöbolls krig... hahhahah  Hon stog och asgarva när vi kastade snöbollar på varann... Och så försökte hon kasta på oss.. hahahha det va skoj..

Huvudvärken hade inte släpp men kan ju inte lägga mig ner och gråta och ge upp.. När vi kom in så vill Tuwis läsa bok så hon och Mogge satte sig i soffan me en bibba me böcker och satt och läse och hon satt verkligen helt stilla i ca 30 min.. Så himla duktigt.. Hon gillar verkligen böcker och det är bra.. :) Det gillar vi.. Hon fick en ny bok idag när vi va på maxi men den va inte så bra tyvärr...

Ja fick lägga mig och vila en stund i soffan somnade på två röda kan ja lova, mogge va så gullig och gjorde middag till oss..Idag bjöds det på lasagne och det va riktigt gott.. :)
Just  nu har Tuwis precis kommit upp från badet och vi har satt på Lotta på Bråkmakaregatan.. Lite avslappning innan läggdax..

Näähe ska plugga lite nu igen.. Imorrn är det fika med tjejerna på stan.. Ankan och Aimee, Lina och Theo.. Mysss..

Pöss på er

En gammal bad bild på Tuwis hon e ca 5-6 månader

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0