PåKörda... :(

Ja snä kaoset har kommit och ser ut som om det kommer stanna ett tag me, inte skoj .....Usch!!!

Idag har vi större delen dagen hållt oss inne, vi gick upp vid 9 imorse och åt en god hotell frulle, med flera olika bröd, massa pålägg, jos, kaffe, ägg.. Det va såååå gott... :D Det behövdes efter man vaknade till detta oväder.. Vart på så diåligt humör, usch även att ja visste att det skulle komma... Nää inget skoj alls..
Efter frullen så vart det att bädda sängar, städa för att få tiden att gå,ja och Tuwis gick och dammade lite, vattna blommorna.. Ja skrev och gjorde klart inbjudningskorten till Tuwis kalas,vet att det är 1 månad kvar,, men ja gillar att va ute i god tid,,, :) Sista minuten är inte rikigt min grej!!!
Det vart lunch och det bjöds på baconsås och pasta efter lunchen så begav sig Mogge ut i snödrivorna, han va sugen på öl.. Så han åkte ner till bolaget, tog ca 1 h fram och tillbaka, bättre det så ja har min blivande man hel och trygg...Medans han va iväg så försökte ja söva Tuwis, men hon e ju van att sova ute och i vagnen, så det kunde ja ju se mig om.. Sätta på film och hon log stilla i ca 30 min men inte i närheten till att sova.. :( Så hon har knappt sovit nått idag..
Vid 17.00 tiden så begav vi oss ut hela familjen, skulle ut till Ekängen.. Gun fyller år idag.. Grattis.. :) Pappa och Gun om och mötte upp oss så vi samåkte ut.. På ekängsvägen så kommer det en bil, och ja säger till mogge att han ligger väldigt nära mitten, så Mogge höll åt sig så himla mycket hade han hållt åt sig mer hade vi legat i diket, men då händer det som vi inte ville och som ja nästan kunde förutse.. Faan skapet kör på oss så backspegeln på vänster sida är paj... Ni skulle hört vilken smäll.. jag vart livrädd, ja va rädd innan men då vart det bättre... Motorn i backspegeln klarade sig som tur va men glasset  är sprucket helt och hållet, plasten på backspegeln är sönder.. Så det vart roligt eller inte.. Faaaaan.. Detta händer bara oss...

Tycker ni om melodifestivalen idag då??? Darins låt gillade ja och Elin Lantoz som inte ens gick vidare,,, Men hur röstar folket.. Och afrikanen, en fråga bara är det till svenk melodifestival.. ?? - Nej, jag tycker inte det??? Va det nån som fattade nått??? Hahhaha Björkman vad tänker ni på!??

Nu har ja precis sövt snuttan, och sitter och tittar på OS som vanligt,, hihih Men det e skoj..

Annars har det inte hänt så mycket, en stormig inne dag som ledde till påkörda!! Hmmmm ja ja !!

Hoppas att det blir bättre väder imorrn..

Pöss på er

 

 

Normal text Stor text Extra stor text

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag blev oxå av me bakspegeln på den vägen för bara några veckor sen... kanske samma gubbe som kör väldigt nära mitten

2010-02-20 @ 23:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0