Slappis..

Ja denna dag har oxå gått i slappis tecken,,, Efter lunch så gick vi ut och gick en promenix, men shit va kallt det va.. Tuwis somnade gott i vagnen nerbäddad.. Sååå mysigt.. När vi kom tillbaka så skottade vi så vi kan komma ut och in från våran egna entre.. Även skotta fram brevlådan som har blivit gömd i snön från gårdagens kaos oväder... Nu e det så mycket snö att våran lilla gång vi har från vägen och fram till dörren har väggar av snö, när man drar vagnen där så syns den inte bakom.. hhahah
Men nu får det vara bra, tycker ja.. Iof så vet ja att det kommer mer snö, sa dom senast på nyheterna,, Men jag hatar verkligen detta.. Usch, jag vill ha VÅÅÅR!!!
Ja vill se mina ny planterade krokus komma upp, mina ny planerade påskliljor och tulpaner komma upp.. Att min clematis växer och blommar snart, att ja får åka och köpa blommor som jag älskar.. Ta en kopp kaffe i vår solen.. Se min fina dotter kunna leka ute utan overall, åka på sin bobby car, leka i sandlådan baka kaka,, Ja som det känns nu så är det låååååångt borta... *gråter*

I torsdags så va vi ju hemma hos mamma, och kommer lite bilder här nere från dagen eller två iaf.. :) hihih Imorrn måndag igen, vi ska handla börjar bli tomt igen som vanligt på söndagar,,,
På onsdag ska vi åka och titta på kaga byggdegård när vi tänkt att ha bröllops festen, ska bli skoj.. Ja trodde vi va ute i mycket för god tid, men det va vi inte.. Det e fler som kommer och ska titta den dagen som inte ska gifta sig förens om ett år.. Så då är vi inte så dumma.. Även att det känns lite korkat det är 1 år o 3 månader kvar och man ska boka bröllops fest lokal redan.. Men så får man säkert det datum man vill.. Men kyrkan fick man inte boka ännu men första dagen man kan det så ringer vi så vi inte förlorar "vårat" datum..  Vi längtar kan ja lova er.. Det e inte bra ja som pratar om det Mogge me... Och vi e verkligen eniga o allt.. :D Toppen!!

Nu söver Mogge sessan, ja kommer nog somna tidigt känns det som,, Har en film som ja gärna vill se.. Och det är: My Sister´s Keeper... Har inte sett nån trailer eller liknande bara läst om den, låter bra.. Så vi får se om ja får Mogge att vilja se på den.. Skulle va mysigt att se den tillsammasn och ligga och mysa i soffan.. Underart.. Allt för längde sedan tycker ja..

Näää ska hämta ett glas vatten.. Ha en bra söndags kväll.. :)

Pöss på er

 



http://www.yourmoviestuff.com/wp-content/uploads/2009/06/my-sisters-keeper-290.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0