Städ dag..

Tuwa har sovit inne hos oss inatt, har haft en ororlig natt, men det hon har inte vart vaken utan orolig i sömnen.. Hon vaknade som vanligt vid 6 och skulle se på bompa men då sa ja åt henne inte än 1 h till får du ligga ner.. Och hon gjorde det även idag.. sa samma sak igår imorse .. Och vet inte om hon kan klockan men imellan åt kan man ju tro det... För på minuten timmen senare så vaknar hon och säger bompa igen.. Skrutt unge...

Dagen började med en lång familje frukost, som gick över till städning.. :D Så nu håller Mogge på i badrummet, jag har bäddat rent alla sängar, slängt in en tvätt, dammat hela lgh, vattnat blommorna och ska damsuga pch skura när Tuwis ska sova middag.. Då får Mogge gå en sväng me henne så städar jag klart.. Lättare att ha en tom lgh när man ska damsuga och skura...

Eftermiddagen kommer bestå utav bus, och ute lek sen vid 18 så ska ja hem till Lina på tjejmiddag. Jenny kommer inte hon har kräkits hela natten.. Inget skoj.. krya på dig gumms.. :)

Nehe ska åter gå till tvätten..

Pöss på er

http://blogg.passagen.se/molly1969/resource/stada.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0